Stoiximan Super League

Εσπάρθα: «Στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός»

Συναισθηματικά δεμένος με τον Παναθηναϊκό, αν και έπαιξε ελάχιστα με τη φανέλα του, δηλώνει ο Χοκίν Εσπάρθα, αλλά δεν παραβλέπει το… καθήκον του με τη Βέροια στον αγώνα της Κυριακής στη Λεωφόρο.

Έπαιξε στο δεύτερο μισό της προπερσινής σεζόν στον Παναθηναϊκό, δεν πρόσφερε πολλά, αλλά ο ίδιος δεν τον ξεχνά. Έστω κι αν την Κυριακή θα είναι αντίπαλός του με τη φανέλα της Βέροιας.

«Μπορεί να ήταν μικρό το διάστημα που έπαιξα στον Παναθηναϊκό, αλλά εγώ τον Παναθηναϊκό τον έχω στην καρδιά μου. Είναι μια μεγάλη ομάδα, που μου πρόσφερε πάρα πολλά. Οι αξίες που παίρνεις αγωνιζόμενος σε μια τέτοια ομάδα είναι πολλές. Οπότε είναι λογικό να έχω ιδιαίτερα συναισθήματα», δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Χοκίν Εσπάρθα.

Όσο για το αν η ομάδα του μπορεί να νικήσει στη Λεωφόρο, απάντησε: «Φυσικά και μπορούμε. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα, που δουλεύει πολύ σκληρά. Είχαμε πολύ καιρό για να προετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι και κατεβαίνουμε με μεγάλη φιλοδοξία πως μπορούμε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς μέσα από τη δική μας δυναμική. Και ο Παναθηναϊκός έχει σίγουρα τον ίδιο στόχο με μας. Πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x