TV

Έσπασε όλα τα ρεκόρ το Game of Thrones

Αν δεν έχετε δει ακόμη το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones, βιαστείτε… Δεν είναι τυχαίο πως έσπασε όλα τα ρεκόρ παράνομου downloading, ίσως και εξ αιτίας της σποϊλεριάς για το περιεχόμενό του.

Οι πρώτοι… καλοθελητές εμφανίστηκαν ήδη από τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας) όταν βγήκε στον «αέρα» το δεύτερο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου του Game of Thrones.

Ακολουθώντας τη ρήση «θέλει η που..να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει» ή απλά και μόνο επειδή προτίμησαν να τη… «σπάσουν» στους υπόλοιπους, διέρρευσαν το περιεχόμενο και τα γεγονότα του επεισοδίου στους υπόλοιπους.

Αυτούς τους τύπους τους αφήνουμε στην άκρη (γενικώς) με την υπενθύμιση πως για κάτι τέτοιους σαν αυτούς υπάρχουν ακόμη (και τους περιμένουν) τα καζάνια της κόλασης…

Εμείς σποϊλεριές δεν κάνουμε, οπότε περνάμε στο παρασύνθημα.

Όπως γράφτηκε στο TorrentFreak, το συγκεκριμένο επεισόδιο έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ παράνομου downloading με 193.418 ανθρώπους να «στριμώχνονται» προκειμένου να κατεβάσουν ένα και μόνο αρχείο, όταν αυτό –επιτέλους- εμφανίστηκε στο σάιτ!

Υπολογίζεται πως 1.500.000 άνθρωποι κατέβασαν τελικά το επεισόδιο μόνο το βράδυ της Κυριακής και –όπως και να το κάνουμε- αυτό από μόνο του είναι ένα στοιχείο που μάλλον πρέπει να σας πείσει να το δείτε (κατά προτίμηση με κάποιο νόμιμο τρόπο) πριν βρεθεί κάποιο μαρτυριάρικο και ξεφτιλισμένο πουλάκι σας τα πει όλα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x