Ισπανία

Έσπασε τα 100 στο… σερβίρισμα ο Μέσι

Εκτός από «εκτελεστής» ο Λιονέλ Μέσι έχει αναλάβει πολλές φορές το ρόλο πασαδόρου, αφού έχει δώσει ασίστ προτού κάποιος συμπαίκτης του σκοράρει. Γι’ αυτό ο Αργεντινός έφτασε και τις 100 ασίστ.

Πέρα από πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ισπανικό πρωτάθλημα ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είχε ξεπεράσει τον σπουδαίο Τέλμο Θάρα, αποδεικνύει για ποιον λόγο θεωρείται ολοκληρωμένος ως ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα έφτασε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έφτασε τις 100 ασίστ στην Primera Division.

Μάλιστα, η ομάδα που έχουν υποφέρει από τις ικανότητες του διεθνούς άσου, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο σερβιτόρου είναι 29!

Μεταξύ αυτών είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Λεβάντε, η Βαλένθια (από 7 έκαστη), η Χετάφε (με έξι πάσες), η Οσασούνα, η Μάλαγα, η Αλμερία, η Σεβίλλη και η Ράγιο Βαγεκάνο (από πέντε πάσες).

Από εκεί και πέρα, Σαμουέλ Ετό (13 γκολ) και Νταβίντ Βίγια (10 γκολ) έχουν υποδεχθεί με εξαιρετικό τρόπο τις ασίστ του Μέσι, ενώ οι Ινιέστα και Νεϊμάρ μετρούν τέσσερα τέρματα, με τους Άλβες (από δύο), Αντριάνο, Σάντρο και Ράκιτιτς (από ένα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x