Εταιρεία εσωρούχων δείχνει στους άνδρες πώς είναι να έχεις μεγάλο στήθος (video)

Οι άνδρες φαίνεται πως δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα πώς τα γυναικεία στήθη μπορεί στην πραγματικότητα, να είναι ενοχλητικά. Ιδίως αν είναι πολύ μεγάλα.

Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε ο Ινιάτσε Βαν Ντουρσελάρ, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας γυναικείων εσωρούχων PrimaDonna, και αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα. Έβαλε τους άνδρες που δουλεύουν στην εταιρεία του να βιώσουν το πώς είναι να έχει κανείς μεγάλα στήθη.

Ο Βαν Ντουρσελάρ είχε μάλιστα έναν πολύ κυριολεκτικό τρόπο για να κάνει τους άνδρες να νιώσουν όπως οι γυναίκες με μεγάλα στήθη: τους κρέμασε βάρη γύρω από το λαιμό!Για μια μέρα, έστω. Και τα βάρη είναι φυσικά αποσπώμενα, σε αντίθεση με τα στήθη. Αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να καταλάβει καλύτερα τους πελάτες του.

Όπως είπε: «Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να καταλάβει ένας άνδρας τι σημαίνει ένα E-cup κι αυτός είναι να έχεις ένα στήθος σε αυτό το μέγεθος. Επειδή, ας είμαστε ειλικρινείς, ένα E-cup ζυγίζει περίπου 1-1,5 κιλό ανά στήθος. Είναι πολύ. Πονάει ο λαιμός σου. Πονάει η πλάτη σας... Γι’ αυτό χρειάζεστε καλή υποστήριξη».Ο Βαν Ντουρσελάρ σκέφτηκε αυτή την ιδέα, όταν ρωτήθηκε πώς θα μπορούσε ενδεχομένως να παρέχει το σωστό προϊόν στους πελάτες του, όταν δεν μπορούσε να καταλάβει τι περνούν σε καθημερινή βάση.

Πηγή: iefimerida.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ