Επικαιρότητα

Εθελοντική εργασία στη Μονάδα Ύπνου του Αιγινήτειου από την Μπέτυ Μπαζιάνα

H κ.Μπαζιάνα εργάζεται εθελοντικά στην Μοvάδα Μελέτης Ύπνου της Ψυχιατρικής Κλινικής για το χρονικό διάστημα 1/5/2017 έως 31/11/2017 και χωρίς αμοιβή.

Εθελοντική εργασία στην Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου προσφέρει από τον Μάιο η σύντροφος του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση της εφορείας του Νοσοκομείο η οποία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, η κ.Μπαζιάνα εργάζεται εθελοντικά στην Μοvάδα Μελέτης Ύπνου της Ψυχιατρικής Κλινικής για το χρονικό διάστημα 1/5/2017 έως 31/11/2017 και χωρίς αμοιβή.

Το ΔΣ του νοσοκομείου αποδέχθηκε ομόφωνα τη σχετική εισήγηση για την προσφορά εθελοντικής εργασίας της κ.Μπαζιάνα ενώ η Μονάδα στην οποία τοποθετήθηκε εστιάζει στην αντιμετώπιση διαταραχών της αναπνοής κατά τον ύπνο (πχ αποφρακτική άπνοια), σε καταστάσεις που προκαλούν έντονη υπνηλία, σε περίεργες συμπεριφορές κατά τη διάρκεια του ύπνου, ναρκοληψία κα.



Σημειώνεται πως η 43χρονη Μπέτυ Μπαζιάνα έχει διδακτορικό από τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και από ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 διδάσκει τηλεπικοινωνιακά συστήματα στο Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών στη Λαμία.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x