Ελλάδα

Εθνική… δυσφορία

Δυσαρέσκεια προκάλεσαν στις τάξεις της Εθνικής οι συμπεριφορές ανάμεσα στους διεθνείς στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Επικοινωνία είχαν Φύσσας-Σάντος και ο Πορτογάλος θα έρθει την επόμενη εβδομάδα στη χώρα μας.

Συνομιλία με τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος βρίσκεται στην Πορτογαλία, είχε χθες το βράδυ και σήμερα ο Τάκης Φύσσας. Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ενημέρωσε τον ομοσπονδιακό τεχνικό για τις συμπεριφορές μεταξύ των διεθνών στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Οι κόντρες Κατσουράνη, Τζαβέλλα και Αθανασιάδη από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και των Μανωλά, Μανιάτη από την άλλη πλευρά, δεν άρεσαν καθόλου στο τιμ της Εθνικής, ενώ απομένει κάτι λιγότερο από ένα δίμηνο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Ο 59χρονος τεχνικός έχει προγραμματίσει να έρθει στη χώρα μας στις 26 Απριλίου, την ημέρα δηλαδή που θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Τάκης Φύσσας είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τους διεθνείς που αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ και στους «ερυθρόλευκους» μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι τέτοια φαινόμενα δεν είναι ανεκτά. Σε εκείνο το ματς είχαν σημειωθεί «κοκορομαχίες» και οι παίκτες έδειξαν να καταλαβαίνουν ότι δεν είναι δυνατό να επαναληφθούν αυτές οι συμπεριφορές, αλλά τελικά δεν τήρησαν τα όσα είχαν πει.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές είχαν συναντηθεί πρόσφατα για τις ανάγκες διαφημιστικών γυρισμάτων, χορηγών της ΕΠΟ και το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Όμως, μετά τα τελευταία γεγονότα, φαίνεται να χαλάει και πλέον ο Φερνάντο Σάντος και ο Τάκης Φύσσας θα αναλάβουν πρωτοβουλίες προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x