Επικαιρότητα

Εθνικό Σχέδιο Στρατηγικής για τον Τουρισμό

Την πρόθεση ανακοίνωσε απευθυνόμενη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, η αν. υπουργός Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Όπως επισήμανε στο πλαίσιο σύνθεσης του Οδικού Χάρτη του Εθνικού Σχεδίου Στρατηγικής για τον Τουρισμό, αναμένει από το Ξ.Ε.Ε. κατηγοριοποιημένα όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Η αν. υπουργός Τουρισμού απευθυνόμενη στα μέλη του Δ.Σ. του Ξ.Ε.Ε. - που αποτελούν αιρετούς εκπροσώπους των ξενοδόχων από όλες τις περιφέρειες της χώρας- δήλωσε ότι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αποτελεί κυρίαρχο στόχο του υπουργείου και ήδη αναζητούνται λύσεις για τον εμπλουτισμό του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Η Έλενα Κουντουρά χαρακτήρισε το Yπουργείο Τουρισμού ως εργαλείο επίλυσης προβλημάτων της τουριστικής επιχειρηματικής κοινότητας, αναφέροντας ως παράδειγμα το γεγονός ότι ήδη γίνονται παρεμβάσεις στο υπουργείο Εξωτερικών για την διευκόλυνση έκδοση βίζας από συγκεκριμένες χώρες όπου παρατηρούνται προβλήματα...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x