Γ' Εθνική

Ετοιμάζει εκπλήξεις η ΑΕΚ

Εκπλήξεις για τον κόσμο που θα πάει στο ΟΑΚΑ για να δει το ματς της ΑΕΚ με τη Θύελλα Ραφήνας ετοιμάζει η διοίκηση της Ένωσης.

Το πρώτο εντός έδρας ματς στην Γ’ Εθνική αναμένεται να δώσει η ΑΕΚ την Κυριακή (29/9) κόντρα στην Θύελλα Ραφήνας και η διοίκηση της Ένωση περιμένει από τον κόσμο να δώσει το «παρών» και να ενισχύσει την προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας. Για αυτόν τον λόγο και επειδή θέλει να ευχαριστήσει όλους εκείνους που θα παραστούν στο ΟΑΚΑ, οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζουν αρκετές εκπλήξεις.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας μας που από την πρώτη στιγμή της προσπάθειας αυτής στέκεται δίπλα της.

Το απέδειξε περίτρανα την Κυριακή στο γήπεδο της Φυλής, όπου ταλαιπωρήθηκε πολύ και ενώ δέχτηκε προκλήσεις, στάθηκε στο "ύψος" του και στήριξε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Σηματοδοτώντας αυτό το νέο ξεκίνημα για την "επιστροφή", ύστερα από πρωτοβουλία των φιλάθλων της ΑΕΚ, στον πρώτο επίσημο αγώνα με αντίπαλο τη Θύελλα Ραφήνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου (16.30, ΟΑΚΑ) ο κόσμος που θα βρίσκεται στο γήπεδο θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα ολιγόλεπτο διαδραστικό θεματικό δρώμενο από την ομάδα θεάτρου δρόμου " Teatro - Theama" που αποτελείται κυρίως από φίλους της ΑΕΚ και θέλησαν να εκφράσουν μέσω της τέχνης την αγάπη τους για την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, εντυπωσιακοί Performers ντυμένοι στα κιτρινόμαυρα θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα θεματικό δρώμενο με συγκεκριμένο συμβολικό σκοπό, βασισμένο στην ιστορία της ΑΕΚ, το σεβασμό και την ευθύνη στο παρόν, την ελπίδα και την πίστη για την Αναγέννηση.

Στόχος είναι να μεταδοθεί σε όλους η αισιοδοξία αλλά και η πίστη για την πορεία της ΑΕΚ από την πτώση προς την Αναγέννηση και την κορυφή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x