Βόλεϊ

Ετοιμάζεται για τα… μεγάλα σαλόνια

Η Παναχαϊκή εξασφάλισε την άνοδό της στην Α1 βόλεϊ των ανδρών και προετοιμάζει το έδαφος ώστε να είναι έτοιμη γα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με τη βελτίωση του γηπέδου της να αποτελεί προτεραιότητα και τη δημιουργία του ΤΑΠ και την οργάνωση του να βρίσκονται στην τελική ευθεία, η Παναχαϊκή προετοιμάζεται για την πρώτη της επίσημη παρουσία της στην ΕΣΑΠ στη συνεδρίαση του Δ.Σ. που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 5 Ιουνίου.

Η αχαϊκή ομάδα, απέστειλε έγγραφο προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με το οποίο ζητά άδεια βελτίωσης του γηπέδου της Αγυιάς. Η «κοκκινόμαυρη» ομάδα θέλει να κινηθεί με κάθε νομιμόμτητα πριν προβεί σε οποιοδήποτε αλλαγή στην έδρα της.

Παράλληλα, όλα είναι έτοιμα για την δημιουργία του ΤΑΠ της ομάδας της Παναχαϊκής. Τα 21 μέλη που χρειάζονται αλλά και τα άτομα που θα απαρτίζουν το 5μελες έχουν ήδη βρεθεί. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και επίσημα τα ονόματα και οι αρμοδιότητες τους.

Την Τετάρτη, η Παναχαϊκή θα δώσει την πρώτη της παρουσία στην ΕΣΑΠ. Στην επικύρωση της βαθμολογίας του περσινού πρωταθλήματος της Α1, θα παραβρεθεί ο μάνατζερ της ομάδας Κώστας Παπασταθόπουλος, ο οποίος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις αποφάσεις, αλλά μόνο παρατηρητή.

Από Ιούλιο τα διαρκείας

Στις αρχές του επόμενου μήνα αναμένεται να βγουν τα διαρκείας της σεζόν 2013-14. Η αρχική σκέψη είναι η τιμή τους να κυμανθεί στα 60-70€, ενώ σίγουρα θα υπάρξει και έκδοση «συνδεσμιακών διαρκείας», για τους οργανωμένους φίλους της ομάδας, που και φέτος θα αποτελέσουν το μεγάλο όπλο της Παναχαϊκής. Τα διαρκείας θα περιλαμβάνουν όλα τα ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου, αλλά και οποιουδήποτε επιπλέον αγώνα προκύψει στην διάρκεια της χρονιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x