Βόλεϊ

Ετοιμάζεται για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού η Εθνική βόλεϊ

Ένα μήνα μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο World League της Γερμανίας, η Εθνική βόλεϊ επιστρέφει στις επάλξεις για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2017.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει Βέλγιο, Ουκρανία, Μολδαβία σε δύο τουρνουά που θα διεξαχθούν 16-18 Σεπτεμβρίου στην Κοζάνη και 22-25 Σεπτεμβρίου στην Αμβέρσα.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη στην Ορεστιάδα, ενώ η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών έχει οριστεί μια μέρα πριν.


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος, κάλεσε τους εξής:

Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ, Θάνος Τερζής, Κώστας Στιβαχτής
Διαγώνιοι: Δημήτρης Τζούριτς, Γιώργος Τζιουμάκας, Άκης Ασπιώτης
Ακραίοι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανδρέας Φράγκος, Ανέστης Δαλακούρας, Θανάσης Πρωτοψάλτης
Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Ανδρέας Ανδρεάδης, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Νίκος Ζουπάνης
Λίμπερο: Δημήτρης Γκαράς, Δημήτρης Ζήσης


Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει στο «Νίκος Σαμαράς» και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, 19-21 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τη Λετονία, ενώ από τις 22 Αυγούστου η προετοιμασία θα συνεχιστεί στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» της Πολίχνης. Η Εθνική θα αναχωρήσει στις 7 Σεπτεμβρίου για τη Σμύρνη, όπου και θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά μαζί με την «οικοδέσποινα» Τουρκία και τις Σουηδία, Ισπανία, 8-10 Σεπτεμβρίου.

Η επιστροφή από τη γειτονική χώρα είναι προγραμματισμένη για τις 11 Σεπτεμβρίου, με την Εθνική να εγκαθίσταται μετά στην Κοζάνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x