Οι Θάνος Καλάκος, Ανθή Κυριακοπούλου, Αναστασία Καρακατσάνη και Γκλόρια Πριβιλέτσιο είχαν την ευκαιρία να κάνουν το μεγάλο όγκο της προετοιμασίας τους στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

«Αρχικά, θέλω να ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον γενικό γραμματέα, το συμβούλιο, αλλά και τον εθνικό προπονητή της ομοσπονδίας, γιατί με τη συμβολή τους προχωρήσαμε στην προετοιμασία στην Καλαμάτα. Η προπόνηση πήγε πολύ καλά, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αλλάξουν παραστάσεις και να ξεφύγουν από την καθημερινότητά τους.

Η προπόνησή μας αφορά στους αγώνες του καλοκαιριού. Φέτος, επιλέξαμε να μη θέσουμε ως στόχο τους αγώνες του κλειστού. Ναι μεν θα κάνουμε ένα πέρασμα, αλλά μέχρι εκεί», είπε ο κ. Χάντζος, συμπληρώνοντας πως:

«Τα παιδιά θα αγωνιστούν στην ημερίδα στις 26/1 κι έπειτα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο Καλάκος ίσως δοκιμάσει και στα 3.000 μέτρα, ενώ η Καρακατσάνη πιθανότατα θα μπει στα 1.500 μέτρα».

Στους αγώνες του κλειστού στίβου θα μπει και η Ευαγγελία Ζυγόρη στα 400 μέτρα.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ