Stoiximan Super League

Ετοιμάζουν βαλίτσες για Ελλάδα!

Την ώρα να μετακομίσει στην Ελλάδα δεν βλέπει η σύζυγος του Ντιόπ, με τον Σενεγαλέζο μέσο να ανυπομονεί να ακούσει τον ύμνο του Champions League φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι η μεταγραφή του Πάπε Ντιόπ είναι ανοιχτή και δεν έχει κλείσει ακόμα, όμως η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay αποκαλύπτει σήμερα πως η γυναίκα του Σενεγαλέζου μέσου έχει αρχίσει ήδη το πακετάρισμα!

Η σύζυγος του διεθνούς άσου δεν κρατιέται να γνωρίσει την όμορφη Ελλάδα, όπως θα την έχουν ενημερώσει προφανώς οι σύντροφοι των Ελλήνων παικτών (Βύντρα-Καράμπελας) που αγωνίζονται στη Λεβάντε ή άλλων που έχουν περάσει από τη χώρα μας (Ελ Ζαρ, Χουάνφραν, Ίβανσιτς και Σιμάο).

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως η οικογένεια του Ντιόπ έχει ενημερώσει τον σπιτονοικοκύρη του πως δεν θα φύγουν στις 30 Ιουνίου, όταν και λήγει το συμβόλαιο για το σπίτι στη Βαλένθια, αλλά θα του έχουν αδειάσει τη γωνιά μέχρι τα τέλη Μαΐου!

Από την πλευρά του, ο Ντιόπ ανυπομονεί να αγωνιστεί στο Champions League και οι Πειραιώτες του δίνουν την προοπτική που έψαχνε εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Για αυτό τον λόγο ο 28χρονος παίκτης φέρεται να πιέζει την Λεβάντε να συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Ελλάδας και να μην χαλάσει και τώρα η μεταγραφή του.

Σε πρώτη φάση οι Ισπανοί φέρονται να αξιώνουν ένα ποσό που αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο η «δουλειά» να γίνει στα 2,5 εκατ. ευρώ και ίσως προσπαθήσει ο Ολυμπιακός να ρίξει και άλλο την τιμή.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x