Βόλεϊ

Έτοιμη για Ισπανία η Εθνική Ανδρών

Με στόχο να ολοκληρώσει την υπέρβαση ταξιδεύει στη Λας Πάλμας της Ισπανίας η Εθνική βόλεϊ Ανδρών, για το μπαράζ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για το μπαράζ με την Ισπανία, που θα κρίνει την είσοδο στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι η Εθνική βόλεϊ ανδρών.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα επί ελληνικού εδάφους, για το ματς που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1/10 στις 21:00, στη Λας Πάλμας. Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Γιώργος Τζιουμάκας, παρά τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός του τελευταίου αγώνα των προκριματικών.

Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την Ισπανία (μέσω Κωνσταντινούπολης, Βαρκελώνης) και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος με τον συνεργάτη του Νίκο Ζαλμά επέλεξαν τους: Θάνο Τερζή, Κώστα Στιβαχτή, Δημήτρη Τζούριτς, Γιώργο Τζιουμάκα, Ραφαήλ Κουμεντάκη, Ανδρέα Φράγκο, Θανάση Πρωτοψάλτη, Γιώργο Πετρέα, Δημήτρη Σουλτανόπουλο, Ανδρέα Ανδρεάδη, Νίκο Ζουπάνι και Γιώργο Στεφάνου.

Το προπονητικό επιτελείο και οι συνοδοί αποτελούν οι Σωτήρης Δρίκος (Α’ προπονητής), Νίκος Ζαλμάς (Β’ προπονητής), Γιώργος Σομπόνης (στατιστικολόγος), Στέλιος Ναβροζίδης (φυσικοθεραπευτής), Λάμπρος Δάνας (γυμναστής), Μάριος Γκιούρδας (μάνατζερ), Γιώργος Μαντζιούκης (δημοσιογράφος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x