Γενικά

Έτοιμη για νέο ξεκίνημα η Ελένη Κελαϊδίτη

Έτοιμη να πανηγυρίσει μεγάλες διακρίσεις για τα ελληνικά χρώματα είναι η 17χρονη πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, Ελένη Κελαϊδίτη.

Νέα αρχή με μεγάλες διακρίσεις θέλει να κάνει το 2018 η πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, Ελένη Κελαϊδίτη.

Η 17χρονη αθλήτρια, που ξεχώρισε με την περσινή της παρουσία στις μεγάλες διοργανώσεις, επέστρεψε στις προπονήσεις για να πετύχει ακόμα περισσότερες διακρίσεις για τα ελληνικά χρώματα.

Στο πλευρό της έχει την υποστήριξη της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία επιλογής του κατάλληλου προπονητικού επιτελείου, αποτελούμενου από προπονήτρια και χορογράφο, για να αναλάβει το Κέντρο Υψηλών Επιδόσεων του ατομικού της ρυθμικής που πρόκειται να επαναλειτουργήσει πολύ σύντομα στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά, όπως είχε προαναγγελθεί.

«Είμαι χαρούμενη που επέστρεψα στις προπονήσεις. Έχω πολλή όρεξη και ήρθα με πιο μεγάλους στόχους για το μέλλον. Είναι πολύ θετικό που θα έχω μεγαλύτερη υποστήριξη από την Ε.Γ.Ο., για να μπορέσω να φτάσω πιο ψηλά με τη βοήθεια της Ομοσπονδίας. Για φέτος, θέλω να κυνηγήσω μία σημαντική διάκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Σόφια. Εφόσον έχω αρκετό χρόνο για να προετοιμαστώ καλά με την προπονήτριά μου, θα πάω εκεί για να κάνω την καλύτερη εμφάνισή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά στην επίσημη σελίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ego-gymnastics.gr) η Ελένη Κελαϊδίτη.

Την πεποίθηση ότι η 17χρονη πρωταθλήτρια του ατομικού θα δικαιώσει τις προσδοκίες όλων, εξέφρασε και ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο., Θανάσης Βασιλειάδης:

«Η Ελένη είναι μία πρωταθλήτρια που μπορεί να χαρίσει πολλές και σπουδαίες διακρίσεις στον ελληνικό αθλητισμό. Αποτελεί κεφάλαιο για την ελληνική γυμναστική και δεν πάψαμε ούτε στιγμή να πιστεύουμε σ’ αυτήν. Κάναμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ώστε να την στηρίξουμε και να τη δούμε να φτάνει στην κορυφή. Είμαστε βέβαιοι ότι η επένδυσή μας στην Ελένη, αλλά και όλες οι θυσίες που έχει κάνει η ίδια επί τόσα χρόνια, θα δικαιωθούν πλήρως».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x