Πόλο

Έτοιμη για το Παγκόσμιο η Ελλάδα

Ξεκινούν οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας εφήβων της Ελλάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιείται στην Μποντγκόριτσα του Μαυροβούνιο από τις 26 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου.

Άλλο ένα μεγάλο ραντεβού έχει Εθνική ομάδα εφήβων της Ελλάδας, καθώς συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβούνιο από τις 26 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου.

Οι 13 εκλεκτοί του προπονητή μας, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, είναι οι: Δημήτρης Κουρούβανης (Τερματοφύλακας – ΝΟ Βουλιαγμένης, 1998), Αδαμάντιος Μαντής (Τερματοφύλακας – ΑΝΟ Γλυφάδας, 1998), Νίκος Δελαγραμμάτικας (Αμυντικός – ΝΟ Βουλιαγμένης, 1998), Πολυμέρης Προσινικής (Αμυντικός – ΠΑΟΚ, 1998), Κωνσταντίνος Χονδροκούκης (Περιφερειακός – Εθνικός, 1999), Νίκος Γαρδίκας (Περιφερειακός – ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, 1998), Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης (Περιφερειακός – ΝΟ Χίου, 1999), Αλέξανδρος Παπαναστασίου (Περιφερειακός – ΑΝΟ Γλυφάδας, 1999), Γρηγόρης Γιαννόπουλος (Περιφερειακός – ΑΝΟ Γλυφάδας, 1998), Νίκος Παπασηφάκης (Περιφερειακός – ΑΝΟ Γλυφάδας, 1998), Γεώργιος Γκίκας (Περιφερειακός – ΝΟ Βουλιαγμένης, 1999), Δημήτρης Νικολαΐδης (Φουνταριστός – ΠΑΟΚ, 1999), Κωνσταντίνος Κάκαρης (Φουνταριστός, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, 1999).

Η Ελλάδα βρίσκεται στον πρώτο όμιλο και θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν, την Ρωσία, την Κολομβία και τον Καναδά. Οι αγώνες της ομάδας μας ξεκινάνε την Παρασκευή απέναντι στον Καναδά. Θα αγωνιστεί το Σάββατο με το Καζακστάν, την Κυριακή έχει ρεπό, την Δευτέρα παίζει με την Ρωσία και ολοκληρώνει τα ματς του ομίλου την Τρίτη με την Κολομβία.

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που ολοκληρώνει αυτές τις μέρες την προετοιμασία του στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά θα αναχωρήσει για την Ποντγκόριτσα την προσεχή Τετάρτη 24/8.

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x