Γενικά

Ετοιμη η Aprilia και με επιστροφή Μελάντρι

Ο Ιταλός που χάρισε πρωτάθλημα στην Aprilia το 2002, στην κατηγορία GP 250, ο Μάρκο Μελάντρι επέστρεψε φέτος για ένα χρόνο στην ομάδα.

Μάλιστα, οδήγησε στην πίστα Portimao, την Aprilia RSV4 και δηλώνει έτοιμος για το ξεκίνημα στην Αυστραλία, στις 23 Φεβρουαρίου, στο Φίλιπ Αϊλαντ.

Ωστόσο, τα μάτια στις δεύτερες δοκιμές στην πίστα της Χερέθ, ήταν στραμμένα στον Γάλλο αναβάτη, Σιλβαίν Γκουιντολί, ο οποίος επέστρεψε στην πίστα, μετά από τον τραυματισμό του στα μέσα του 2013 και την μακρά περίοδο ανάρρωσης από τη διπλή χειρουργική επέμβαση στο δεξιό ώμο του.

Ο Γάλλος αναβάτης δεν έχει οδηγήσει από τον τελευταίο αγώνα της περασμένης σεζόν, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Χερέθ.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, ο Σιλβαίν Γκουιντολί, δήλωσε : «Είναι υπέροχο να βρίσκομαι και πάλι εδώ, μετά από έναν μακρύ χειμώνα απουσίας! Χθες ανακάλυψα ξανά την RSV4 μου σε βρεγμένη πίστα, ενώ σήμερα επιτέλους καταφέραμε να κάνουμε και κάποιους γύρους σε στεγνή. Βρήκα το ρυθμό και τα κρατήματα μου, αμέσως με το που ανέβηκα πάνω στην μοτοσυκλέτα. Είναι λίγο σαν το ποδήλατο: Είναι δύσκολο να ξεχάσουμε πώς γίνεται αν έχουμε κάνει έστω και μία φορά. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την προετοιμασία και ο ώμος μου αν και είναι πολύ κουρασμένος τώρα, δείχνει να ανταποκρίνεται πολύ καλά. Ελπίζω, ότι έχω αφήσει τα δύσκολα πίσω μου και ότι δεν θα προκύψουν άλλα προβλήματα...

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x