Νέα μοντέλα

Ετοιμο και το τετρακίνητο Skoda Kodiaq Scout

Κι ενώ περιμένουμε την άφιξη στη χώρα μας, του Kodiaq, του νέου μεγάλου SUV της τσεχικής μάρκας, μέλους του ομίλου της VW, η Skoda πρόκειται να παρουσιάσει την έκδοση Scout.

Κι ενώ περιμένουμε την άφιξη στη χώρα μας, του Kodiaq, του νέου μεγάλου SUV της τσεχικής μάρκας, μέλους του ομίλου της VW, η Skoda πρόκειται να παρουσιάσει την έκδοση Scout στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Γενεύη (7 έως 19 Μαρτίου 2017), που επιδεικνύει τις εκτός δρόμου δυνατότητές του, τόσο με την εμφάνιση όσο και με την τεχνολογία τους.

Η Skoda έχει παράδοση στις εκδόσεις Scout, με εξαιρετικές τετρακίνητες επιλογές. Οσον αφορά στο νέο μοντέλο, η στιβαρή και ανθεκτική του εμφάνιση τονίζεται από ασημί σχεδιαστικές λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης της διακεκριμένης προστασίας του κάτω μέρους του αμαξώματος μπροστά και πίσω. Οι ζάντες αλουμινίου 19-ιντσών που δημιουργήθηκαν ειδικά για το KODIAQ SCOUT συμβάλλουν επίσης στην πολύ δυναμική του εμφάνιση. Το μοντέλο διατίθεται με δύο βενζινοκινητήρες και δύο πετρελαιοκινητήρες, με στάνταρ τετρακίνηση σε όλες τις εκδόσεις...

Περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x