Γ' Εθνική

«Έτοιμο όταν θα είμαστε στη Super League»

Σαφή εντολή στους συνεργάτες του να μη χαθεί ούτε δευτερόλεπτο για το γήπεδο της ΑΕΚ έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Νέες επαφές χθες, πολλές εκπλήξεις ετοιμάζονται για την παρουσίαση στις 6/11.

Μία ακόμη συνάντηση, από τις πολλές που έχει διαρκώς το τελευταίο διάστημα, είχε και χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τους συνεργάτες του για το γήπεδο της ΑΕΚ. Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» ήταν σαφής τονίζοντας πως «… δεν πρέπει να χαθεί καθόλου χρόνος, ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο όταν θα είμαστε στη Super League σε δύο χρόνια από τώρα. Τρέχουμε με χίλια και δεν αφήνουμε ανεκμετάλλευτο ούτε δευτερόλεπτο».

Και οι εντολές του «τίγρη» γίνονται πράξη. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες και θα κατατεθούν οι σχετικοί φάκελοι. Παράλληλα θα κλειστεί το ραντεβού με την Περιφέρεια Αττικής (που φημολογείται πως θ προσθέσει άλλα 5 εκατ. ευρώ στα ήδη 20 που έχει εγκρίνει για το έργο), προκειμένου να εκδοθούν οι απαιτούμενες άδειες και να αρχίσουν στο πρώτο δίμηνο του 2014-και πιθανότατα στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου-τα έργα.

Παράλληλα, ρυθμίζονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την επίσημη παρουσίαση του νέου γηπέδου, στις 6 Νοεμβρίου. Η διαδικασία αποστολής των προσκλήσεων έχει αρχίσει και υπολογίζεται πως στο Ίδρυμα Ωνάση θα βρίσκονται 800-900 άτομα, άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία στην ΑΕΚ αλλά και εξέχουσες προσωπικότητες του πολιτισμού.

Ναι μεν, αλλά…

Ο Μπρούνο Τσιρίλο ξεπέρασε μεν τον τραυματισμό του και προπονήθηκε χθες κανονικά, ωστόσο όλα δείχνουν πως στο ματς της Κυριακής με τον Άγιο Νικόλαο στο ΟΑΚΑ ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα αλλάξει την τετράδα των ξένων που εμπιστεύθηκε και στο ματς Κυπέλλου με τον Ηλυσιακό. Αυτό σημαίνει πως πιθανότατα θα πάρει στη 18άδα και θα έχει στην ενδεκάδα τους Κορδέρο, Πόποβιτς, Ντ’ Ακόλ και Μπρέσεβιτς, ενώ θα μείνουν και πάλι εκτός οι Τσιρίλο και Ράμα, μαζί με τους Ντούμπερετ και Μούργκα, που ούτως ή άλλως δεν φαίνεται να υπολογίζονται. Σίγουρα χάνουν το προσεχές παιχνίδι οι Ανάκογλου και Πλατέλλας (με την επάνοδο του δεύτερου στις προπονήσεις να μην αργεί), πιθανότατα και ο Τσουμάγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x