Stoiximan Super League

«Ετοιμο το γήπεδο την 8η αγωνιστική»

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονή, Προκόπης Καρτάλης, μιλώντας στον ALPHA 9,89, ξεκαθάρισε ότι το γήπεδο της ομάδας θα είναι έτοιμο προς χρήση, στις 10-15 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονα των διοικούντων για τους τοπικούς φορείς και την καθυστέρηση που έδειξαν στο όλο θέμα, με αποτέλεσμα οι νεοφώτιστοι να αγωνίζονται στο ΟΑΚΑ, για τα ενός έδρας παιχνίδια.




-Η Καλλονή είναι μία ομάδα που παραμένει άστεγη και παρόλα αυτά είναι η μεγάλη έκπληξη του Πρωταθλήματος

«Τα αποτελέσματα της ομάδας και η απόδοσή της, μας κάνουν όλους να είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά το θέμα είναι να έχουμε και ανάλογη συνέχεια».

-Ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και δεν έχετε «έδρα»;

«Τα προβλήματα έχουν ξεκινήσει από τον Δήμο και το έργο αυτή την στιγμή έχει πάει στην Περιφέρεια. Προχθές έγινε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας, για να ξεκινήσουν τα έργα. Βασικά όλα τα προβλήματα έχουν ξεκινήσει από τον Δήμο, αλλά λόγω Περιφέρειας πάνε καλύτερα τα πράγματα».

-Έχετε προβλήματα λόγω αδυναμίας του Δήμου, να βρει τις μεθόδους για να ολοκληρωθούν έγκαιρα τα έργα ή συμβαίνει κάτι άλλο;

«Προφανώς είναι αυτό, γιατί στον Πλατανιά έγινε το γήπεδο μέσα σε δυόμιση μήνες, πέρσι. Άρα είναι το ίδιο καθεστώς και για εμάς και για αυτούς. Το θέμα είναι ότι εκεί είχαν μεγαλύτερη ευαισθησία οι άνθρωποι, κάτι που προς εμάς λείπει, το οποίο είναι πολύ μεγάλο παράπονο του Προέδρου μας. Γιατί δεν έδειξαν τον ίδιο ζήλο όπως θα έπρεπε να δείξουν, για το καλό της πόλης μας βασικά και για τον τόπο μας».

-Σας έχουν πει συγκεκριμένα ότι θα καθυστερήσει κάποιο χρονικό διάστημα; Δηλαδή έχουμε την τρίτη ημερομηνία, διότι οι δύο πρώτες έχουν παρέλθει, όπως έχει πει και ο Γιώργος Ματζουράκης

«Λέμε και υπολογίζουμε, καλώς εχόντων των πραγμάτων, αν δεν μπει κάποιο εμπόδιο πάλι, γύρω στις 10-15 Νοεμβρίου να είναι έτοιμο το γήπεδο. Νομίζω δηλαδή 8η Αγωνιστική να μπούμε στο γήπεδο, αλλά μέχρι τότε
Αθήνα θα παίζουμε. Βλέπετε και προχθές «μπήκαμε μέσα» βασικά γύρω στις 7-8 χιλιάδες. Αλλά μην ξεχνάτε ότι 10 χιλιάδες είναι η αποστολή να πάμε στην Αθήνα και με την διαμονή μας εκεί. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν εκτίμησαν αυτή την προσπάθεια που έχει κάνει ο Πρόεδρός μας, που είναι «μάνα εξ ουρανού» και δεν το είδαν όπως έπρεπε να το δουν. Και για να λέμε την αλήθεια, τα προβλήματα τα δικά τους τα εσωτερικά, τα έχουν βγάλει πάνω στην ομάδα, δημιουργώντας όλο αυτό το πρόβλημα. Δεν υπάρχει τοπικό θέμα Καλλονής-Μυτιλήνης. Είναι μεταξύ των
ανθρώπων που διοικούν όλο τον Δήμο, καθώς έχω παρακολουθήσει εξαρχής το θέμα και έχω απευθυνθεί σε όλους. Θα σας πω ένα περιστατικό, ότι έχουν πλακωθεί και στο ξύλο κάποτε οι Αντιδήμαρχοι και ασχολούνται συνέχεια με «ιντριγκαδόρικα» θέματα . Αλλά εμάς δεν μας ενδιαφέρει αυτό το θέμα. Ο κόσμος της Μυτιλήνης θέλει να δει την ομάδα του. Αυτή την στιγμή η Νο1 διαφήμιση στην Λέσβο είναι αυτή η ομάδα».

-Υπάρχει κάποια εμπάθεια από κάποιον από το Δήμο, προς το πρόσωπο του Προέδρου της ομάδας;

«Όχι δεν θα έλεγα αυτό. Αλλά μπορεί να είναι και αυτό. Ωστόσο η προβολή της ομάδας και του τόπου μας, δεν έχει να κάνει με πρόσωπα. Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Και να συνέβαινε αυτό, ο Πρόεδρός μας είναι άνθρωπος που δαπάνησε τα λεφτά του και που έβαλε μεγάλο στόχο και όραμα. Πέντε αγωνιστικές πριν το Πρωτάθλημα, αυτοί γελούσαν μαζί μας, ότι δεν θα τα καταφέρουμε. Κανείς δεν περίμενε ότι θα τα καταφέρουμε, εκτός από τον Περιφερειάρχη που είχε «κρούσει τον κώδωνα» ότι η ομάδα θα βγει».

-Το πρώτο πράγμα που ακούσαμε τον κύριο Μιχαλάκη να λέει, είναι ότι πρέπει να φτιαχτούν γηπεδικές εγκαταστάσεις, για να μην υποχρεωθεί η ομάδα να παίζει στην Αθήνα.

«Κάποια στιγμή θα μιλήσει ο Πρόεδρος μας και θα πει τα πράγματα με το όνομά τους. Αλλά αυτή την στιγμή, θέλει να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους και προσπαθεί, για να προχωρήσει το πράγμα που λέγεται γήπεδο. Δεν είναι άνθρωπος που θα «μασήσει τα λόγια του» και σας το λέω εγώ. Όταν θα έρθει η ώρα θα ακουστούν, αυτά που πρέπει να ακουστούν. Για πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτό είναι σίγουρο. Είναι κρίμα η ομάδα αυτή, με την αγωνιστικότητα που παρουσιάζει, αυτή την στιγμή να μη μπορεί να έχει δίπλα της τον λαό της. Οι άνθρωποι που αγαπούν αυτή την ομάδα, να μην μπορούν αν την παρακολουθούν από κοντά. Είναι κρίμα, γιατί μερικοί μου φαίνεται, τα κεφάλια τους είναι πολύ στενά, πάρα πολύ στενά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x