F1

Έτοιμος για… απεργία ο Ραϊκόνεν

Να μην ολοκληρώσει τη σεζόν πίσω από το τιμόνι της Lotus σκέφτεται ο Κίμι Ραϊκόνεν αν δεν του καταβληθούν τα δεδουλευμένα του.

Για απεργία ετοιμάζονταν ο Κίμι Ραϊκόνεν στο γκραν του Άμπου Ντάμπι, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην ολοκληρώσει τη σεζόν με τη Lotus, αν δεν του καταβληθούν τα δεδουλευμένα του.

Ο Φινλανδός πιλότος μίλησε για πρώτη φορά για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, επισημαίνοντας πως θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στο θέμα ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν ήρεμα.

«Ήρθα στο Άμπου Ντάμπι μόνο επειδή ελπίζω πως θα υπάρξει μια λύση στο θέμα. Ας ελπίσουμε να διευθετηθεί και να ολοκληρώσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε. Μου αρέσει να τρέχω και διασκεδάζω συμμετέχοντας στους αγώνες, αλλά αυτό είναι δουλειά και όταν δεν αντιμετωπίζεται έτσι καταλήγεις σε δυσάρεστες καταστάσεις. Θα πρέπει να υπάρχει μια γραμμή, αν την προσπεράσουν τότε δεν θα είναι δικό μου το λάθος», ήταν τα λόγια του Iceman, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο συμβάν του ινδικού γκραν πρι στο οποίο είχε έντονο διάλογο με τον Αλέν Περμέιν, υπεύθυνο πίστας της Lotus.

«Κάποιες φορές δεν είναι ωραίο να ακούς ότι δεν είσαι ομαδικός παίκτης και πως δεν σε ενδιαφέρει το καλό της ομάδας, κυρίως όταν δεν έχεις πληρωθεί για έναν ολόκληρο χρόνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x