Βόλεϊ

Έτοιμος για Λογκρόνιο ο Ολυμπιακός

Το ευρωπαϊκό ταξίδι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού στο Challenge Cup ξεκινάει την Τρίτη από την Ισπανία και στις 21:00 κόντρα στη Λογκρόνιο, στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Ισπανία και ετοιμάζεται για ένα καλό αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς της 9ης Γενάρη του 2018 στου Ρέντη. Η αποστολή αποτελείται από τις: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιέμερ, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε πως: «Είμαστε έτοιμοι για το πρώτο φετινό παιχνίδι στην Ευρώπη. Έχουμε δει την αντίπαλό μας στο βίντεο και έχουμε σχηματίσει μια εικόνα, ωστόσο είναι διαφορετικό από την γνώμη που σχηματίζεις στο γήπεδο.

Σίγουρα, πρόκειται για μια πολύ καλή και σοβαρή ομάδα που διαθέτει καλές βασικές αθλήτριες. Εμείς θέλουμε τη νίκη, με καλή εμφάνιση. αλλά η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό στο δικό μας γήπεδο».

Η Στέφανι Νιέμερ συμπλήρωσε πως:«Είμαι ενθουσιασμένη που θα ξεκινήσουμε να αγωνιζόμαστε στη διοργάνωση της CEV. To Challenge Cup είναι μια εξαιρετική διοργάνωση, στην οποία η ομάδα μας θα αγωνιστεί κόντρα σε ομάδες από άλλες χώρες.

Η ομάδα μας προπονείται σκληρά και προετοιμάζεται για το αυριανό ματς κόντρα στη Λογκρόνιο. Ελπίζω ότι θα είναι επιτυχημένη η αποστολή μας στο παιχνίδι και θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα με τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x