Βόλεϊ

Έτοιμος για Μπενφίκα ο Εθνικός

Η μέχρι τώρα παρουσία του στο Challenge Cup είναι πετυχημένη. Ο Εθνικός όμως είναι έτοιμος για την υπέρβαση και θα τη διεκδικήσει κόντρα στην Μπενφίκα, στον πρώτο προημιτελικό που θα γίνει την Τρίτη.

Έτοιμος για την υπέρβαση στον Challenge Cup είναι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο οποίος βρίσκεται στην Πορτογαλία, όπου θα δώσει τον πρώτο προημιτελικό κόντρα στην Μπενφίκα.

Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη έφτασε μετά από εντυπωσιακές εμφανίσεις στους «16» του θεσμού και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να φτάσει πιο κοντά στην πρόκριση, στο ματς που θα γίνει την Τρίτη (3/3) στις 22.30.

«Θα κριθεί στη συγκέντρωση»
Την κούραση που υπάρχει στον Εθνικό, λόγω των συνεχόμενων ματς και του πολύωρου ταξιδιού σχολίασε ο Λέο Άντριτς, ο οποίος τόνισε πως υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα για το θετικό αποτέλεσμα.

«Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Αν και υπάρχει μία μικρή κούραση από το ταξίδι μας, αφού ξεκινήσαμε τέσσερις ώρες μετά το ματς με τη ΜΕΝΤ, ωστόσο ο ενθουσιασμός μας είναι μεγαλύτερος. Η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό έχει πάει πολύ καλά και δουλεύουμε πολύ πάνω στον τομέα της τακτικής», σχολίασε αρχικά ο 21χρονος διαγώνιος και συνέχισε: «Το πιο σημαντικό πράγμα θα είναι η δική μας συγκέντρωση. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, το ματς θα κυλήσει πολύ καλά και θα έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Όσον αφορά στην πρόκριση, είπε: «Φυσικά και μπορούμε να κερδίσουμε. Θα δώσουμε το 100% και θα προσπαθήσουμε να μπούμε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Μπορούμε να συνεχίσουμε τις εκπλήξεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x