Stoiximan Super League

Έτοιμος για ΠΑΣ ο Λεβαδειακός

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το αυριανό (22/9) εντός έδρας παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με απογευματινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού για το εντός έδρας ματς της Κυριακής (22/9) με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τεχνικός της ομάδας Τάκης Λεμονής, εστίασε στη βελτίωση της επιθετικής και αμυντικής λειτουργίας της ομάδας στις στημένες φάσεις, ενώ μετά το τέλος της ανακοίνωσε την αποστολή.

Αυτή αποτελείτε από τους: Στρατηλάτη, Πριτσόφσκι, Μουλόπουλο, Σανγκουινέτι, Μάγκα, Ιωαννίδη, Μανόλο, Λυκογιάννη, Πετράτσι, Λαμπρόπουλο, Μαχαίρα, Ροτζέριο, Μπούστο, Μάντζιο, Γιάντση, A. Ορτέγκα, Καπό και Κάντζι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x