Βόλεϊ

Έτοιμος για πρόκριση ο Ολυμπιακός

Οι γυναίκες του Ολυμπιακού θέλουν την Τετάρτη στις 18:30 να υπερασπιστούν το 3-2 σετ υπέρ τους στην έδρα της Κράσνογιαρσκ στον δεύτερο ημιτελικό του Challenge Cup βόλεϊ για πρόκριση στον τελικό.

Οι «ερυθρόλευκες» χρειάζονται νίκη με οποιοδήποτε σκορ ή στη χειρότερη περίπτωση ήττα με 3-2 για να διεκδικήσουν την πρόκριση στο «χρυσό» σετ.

«Μετά το πρώτο παιχνίδι, είχαμε την ευκαιρία να ανανεωθούμε, να κάνουμε καλές προπονήσεις και να ξεκουράσουμε κάποιες αθλήτριες. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση για να παίξει ένα ακόμα καλό εκτός έδρας παιχνίδι. Όλες οι αθλήτριες που ήταν διαθέσιμες στο προηγούμενο ματς είναι και στη Ρωσία.

Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα από το πρώτο παιχνίδι στου Ρέντη και προετοιμαζόμαστε για τη νίκη στον επαναληπτικό», τόνισε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Η Στέλλα Χριστοδούλου συμπλήρωσε πως: «Η ρώσικη ομάδα γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δυνατή και προέρχεται από ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Ήδη δώσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας που, όμως, καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη.

Από ‘κει και πέρα, θέλουμε στην έδρα της Ντιναμό να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον ευρωπαϊκό τελικό. Έχουμε δει τα λάθη μας στο πρώτο ματς, θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και, φυσικά, θέλουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x