Βόλεϊ

Έτοιμος για πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Για τα δύο σετ που χρειάζεται θα υποδεχτεί τη Νόβι Παζάρ ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για τους «32» του CEV Cup βόλεϊ των ανδρών, ώστε να προκριθεί στους "16" της διοργάνωσης.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν νικήσει 3-1 σετ στη Σερβία στην πρώτη αναμέτρηση και εννοείται πως προκρίνονται και με οποιοδήποτε νικηφόρο σκορ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος παραμένουν αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις από τις αρχές Δεκεμβρίου με οκτώ συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη και, αν προκριθούν, θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Tουρ- Βόλεϊμπολ Μπρνο.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης σχολίασε για τον αγώνα πως: «Δεν μπορούμε να σκεφτούμε το προηγούμενο αποτέλεσμα του αγώνα και τη νίκη μας στο Νόβι Παζάρ. Πρέπει να παίξουμε για τη νίκη για άλλη μια φορά. Γνωρίζουμε ότι τέτοια παιχνίδια δεν είναι ποτέ εύκολα, ειδικά σε αυτό το επίπεδο και με τέτοιους αντιπάλους.

Ωστόσο, έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο, σε αυτή τη διοργάνωση και πρέπει να το κάνουμε βήμα βήμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x