Stoiximan Super League

Έτοιμος για Τούμπα

Πλήρης και με τον Ρομπέρτο στην αποστολή, αλλά και επικρατέστερο για να ξεκινήσει στο ντέρμπι, ο Ολυμπιακός πάει για το διπλό στην Τούμπα και το +11 από τον ΠΑΟΚ. Ποια η πιθανή ενδεκάδα.

Έτοιμος για το ντέρμπι της Τούμπας και με όλα του τα όπλα διαθέσιμα (πλην του τραυματία Μποτία) θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών ενόψει ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, και με αναμενόμενες επιλογές από τον Βίτορ Περέιρα.

Ο Ρομπέρτο επανήλθε πλήρως και έχει προβάδισμα έναντι του Μέγιερι για να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας στο αυριανό παιχνίδι.

Ελαμπντελαουί και Μαζουακού επανέρχονται, δεξιά και αριστερά, αντίστοιχα, στην άμυνα, ενώ στο κέντρο υπάρχει το ελληνικό δίδυμο Σιόβα-Αυλωνίτη, αλλά και η επιλογή Σαντάνα που έκανε ντεμπούτο με τον Ατρόμητο.

Στη μεσαία γραμμή, θέση στον άξονα θα πάρουν Κασάμι, Μανιάτης (χωρίς ν' αποκλειστεί να πάρει φανέλα βασικού ο Μιλιβόγεβιτς), με τον Τσόρι πιο μπροστά τους, στα άκρα θα κινούνται Αφελάι και Ντοσεβί, με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Η 19μελής αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Φουστέρ, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα.

Εκτός έμειναν οι Μπενίτες, Μπουχαλάκης με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς, αμφότεροι όμως δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Περέιρα, που προτιμά τον Χάρα για εναλλακτική επιλογή στην επίθεση, ενώ ο Έλληνας μέσος -έστω κι ως αλλαγή- πολύ δύσκολα θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x