Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να υπερασπιστούν το 3-2 σετ του πρώτου ματς στην ιβηρική χώρα, ώστε να «τσεκάρουν» το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. H προετοιμασία των πρωταθλητριών Ελλάδος ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με βίντεο και προπόνηση.

Την αποστολή για το παιχνίδι με τη Λογκρόνιο αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τόνισε πως: «Την Τρίτη, αντιμετωπίζουμε και πάλι τη Λογκρόνιο, η οποία είναι μια αρκετά καλή και ισορροπημένη ομάδα, όπως φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία. Το γεγονός ότι νικήσαμε εκτός έδρας δεν πρέπει να μας εφησυχάσει, αφού η πρόκριση δεν έχει κριθεί.

Ωστόσο, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για αυτό το ματς και θα είμαστε εμείς αυτοί που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ