Stoiximan Super League

Έτοιμος και φουλ για Πανιώνιο

Με την καλύτερη δυνατή αποστολή θα παραταχθεί ο Λεβαδειακός κόντρα στον Πανιώνιο το Σάββατο (25/10). Μοναδικός απών είναι λόγω καρτών ο Ζίτο. Δείτε αναλυτικά την 18άδα που επέλεξε ο Σάββας Παντελίδης.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το ματς της όγδοης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ενάντια στον Πανιώνιο και στο «στρατόπεδο» των Βοιωτών επικρατούν μόνο χαμόγελα…

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Παντελίδης ήταν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια υπερπλήρης αποστολή, καθώς όλοι οι παίκτες του είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση του Σαββάτου (25/10).

Αναλυτικά η 18άδα:

Στρατηλάτης, Σηφάκης, Νικολακάκης, Τομάς, Πίντερ, Κώτσιος, Μάγκας, Γεωργιάδης, Βούκσεβιτς, Μαχαίρας, Γκόμες, Κονέ, Σάντσες, Παππάς, Ορτέγα, Μάντζιος, Μπορνταγκαράι και Σοτέλο.

Μοναδικός παίκτης που βρίσκεται στο «απουσιολόγιο» του Έλληνα τεχνικού είναι ο Ζίτο, για τον οποίο είχε προγραμματιστεί πως θα έκτιε την ποινή του στην όγδοη… στροφή του πρωταθλήματος, μετά τις κάρτες που συμπλήρωσε με την Βέροια.

Όσον αφορά στην τελευταία προπόνηση του Λεβαδειακού, ήταν εστιασμένη στην επιθετική και αμυντική συμπεριφορά του συλλόγου, αλλά και στις στατικές φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x