Βόλεϊ

Έτοιμος να ξαναγράψει ιστορία…

Ο Πανναξιακός έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε οκτάδα ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην αντίστοιχη συμμετοχή του στην Ευρώπη.

Έτσι, στις 19:00 της Τετάρτης, οι Ναξιώτισσες θα υποδεχτούν την Ουραλότσκα στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Challenge Cup και κόντρα σε μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος, την ομάδα του θρύλου, Νικολάι Καρπόλ.

Ο Ρώσος τεχνικός έχει κατακτήσει τα πάντα με την Ουραλότσκα, αλλά και με την εθνική ομάδα της Ρωσίας.

«Οι δυσκολίες του αγώνα είναι δεδομένες κι έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι τελείως διαφορετικό από αυτά που έχουμε δώσει. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ένα διαφορετικό στιλ, που παίζει βόλεϊ της παλιάς σχολής, αλλά είναι υψηλού επιπέδου», τόνισε ο Ατάνας Πετρόφ.

Ο Βούλγαρος τεχνικός περιμένει από το παιχνίδι της Τετάρτης: «Μια καλή αγωνιστική παρουσία και να τους κάνουμε να "ιδρώσουν" για να μας νικήσουν. Έχουμε εικόνα για την Ουραλότσκα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με τους αντιπάλους που είχαμε μέχρι τώρα, καθώς συμμετέχει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου».

Η αποστολή της ρωσικής ομάδας βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας στη Νάξο. «Δεν μας ενόχλησε το μακρινό ταξίδι, γιατί ήρθαμε σε ένα πανέμορφο μέρος, απολαμβάνοντας μια καταπληκτική φιλοξενία», ξεκαθάρισε λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης της ομάδας του ο 77χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε πως:

«Νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση, αλλά γνωρίζω ότι δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Έχουμε μια εικόνα από τον Πανναξιακό, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν είναι ξεκάθαρη. Ωστόσο, ο αντίπαλός μας είναι στη δεύτερη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος, ενω εμείς είμαστε στην έκτη θέση στη Ρωσία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x