Stoiximan Super League

Έτοιμος ο Γκολάσα, περιμένει έξι

Σε κανονικό ρυθμό προπονήθηκε την Πέμπτη ο Εγιάλ Γκολάσα. Ωστόσο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιαδης είδε στο… απουσιολόγιο του έξι ονόματα. Δοκιμάζεται ο ομογενής, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.

Ευχάριστα νέα μεν, περιμένει και άλλα δε. Ο Άγγελος Αναστασιάδης είδε την Παρασκευή τον Εγιάλ Γκολάσα να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχουν ακόμη έξι παίκτες για τους οποίους προβληματίζεται, λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Πάντως, δεν υπάρχει μεγάλη πίεση χρόνου, λόγω της παράτασης της επανέναρξης της Super League. Υπό δύσκολες συνθήκες δούλεψαν οι Θεσσαλονικείς, λόγω του δυνατού αέρα.

Παραμένει εκτός ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος έπαθε θλάση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Σλοβακίας με τη Φιλανδία. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος επέστρεψε με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς από την Εθνική.

Ατομικό έκανε και ο Έργκους Κάτσε, ενώ ο Χέντβιγκες Μαντούρο έμεινε για θεραπεία στο γυμναστήριο. Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, που ταλαιπωρείται από ίωση, όπως και οι Ράζβαν Ρατς, που έδωσαν δύο παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες (ένα για τα προκριματικά του Euro και ένα φιλικό). Πρόγραμμα αποκατάστασης ξεκίνησε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Ελληνας ομογενής αμυντικός από τη Σουηδία, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έμεινε ελεύθερος από την Ασιρίσκα, με την οποία έκανε 75 εμφανίσεις, σημειώνοντας έξι γκολ. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ακρόπολις και Βάσμπι Γιουνάιτεντ. Έχει περάσει για μικρό χρονικό διάστημα από τον Πανιώνιο.

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ έχουν δώσει ραντεβού για την Παρασκευή (21/11) στις 11:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x