Stoiximan Super League

Έτοιμος ο Μπαράλες

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Τζερόνιμο Μπαράλες, βάζοντας για τα καλά, ευχάριστο πονοκέφαλο στον Τσιώλη για την κορυφή της επίθεσης.

Η εμφάνιση του Ντελγάδο Χουάνμα άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Σάκη Τσιώλη. Ο Ισπανός επιθετικός έκανε πολύ καλό παιχνίδι και βοήθησε τα μέγιστα για να έρθει η νίκη του Αστέρα Τρίπολης, επί της Καλλονής.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, είδε την Δευτέρα να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τον Τζερόνιμο Μπαράλες και πλέον αποκτά έναν πονοκέφαλο που θα ήθελε κάθε προπονητής.

Από τη μία ο Μπαράλες, έχει κάνει πολύ καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, ενώ ο Χουάνμα έδειξε πως είναι πολύ καλός και μπορεί να σταθεί επάξια. Από εκεί και πέρα, πλέον, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην Τρίπολη, περνάει η αναμέτρηση Κυπέλλου με τα Χανιά.

Ένας θεσμός στον οποίο οι Αρκάδες στηρίζουν πολλά, αφού θέλουν να φτάσουν όσο μακριά γίνεται και αν μπορούν να πάνε μέχρι και τον τελικό, όπως πέρσι. Εκτός από το πρόγραμμα ήταν ο Γκρατσίνι, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να μείνει εκτός.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x