Επικαιρότητα

Έτσι έγινε η επίθεση στα γραφεία του «Έθνους» και της 24 Media

Τις λεπτομέρειες της επίθεσης στα γραφεία της, παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα «Έθνος» που περιγράφει το πως και από ποιους έγινε το... πέσιμο.

Δύο τραυματίες δημοσιογράφοι, σπασμένες τζαμαρίες και ζημιές σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, ήταν ο απολογισμός της επίθεσης στα γραφεία του «Έθνους» και της 24 Media, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, περίπου στις 18.10 στην κάθοδο της Λεωφόρου Συγγρού έκαναν την εμφάνιση τους με απειλητικές διαθέσεις προς τα γραφεία περίπου 100 άτομα με μηχανάκια, ενώ την ώρα εκείνη εργάζονταν μέσα περίπου 70 άτομα.

Περίπου 20 άτομα, κατευθύνθηκαν από τον παράδρομο και έφτασαν στα γραφεία του «Έθνους» και της 24 Media και προκάλεσαν υλικές ζημιές, σπάζοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Μάλιστα, εκτός του ότι έσπασαν με ρόπαλα τις τζαμαρίες, επιτέθηκαν και σε δύο δημοσιογράφους που βρίσκονταν στον χώρο εκείνη την ώρα. Ο ένας χτυπήθηκε με γκλοπ στο κεφάλι και ο άλλος με κλωτσιές.

Επιπλέον, φθορές προκλήθηκαν από την επίθεση σε τέσσερις μηχανές που ήταν σταθμευμένες στα πέριξ των γραφείων, καθώς και ένα αυτοκίνητο, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι κουκουλοφόροι κρατούσαν βόμβες μολότεφ, τις οποίες πάντως δεν χρησιμοποίησαν.

Αμέσως μετά την επίθεση, που σύμφωνα με το δημοσίευμα είχε διάρκεια περίπου τριών λεπτών, οι κουκουλοφόροι επέστρεψαν στα μηχανάκια και εξαφανίστηκαν, με τις αστυνομικές πηγές να «δείχνουν» συγκεκριμένο σύνδεσμο οπαδών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x