Euro 2016

Έτσι επέστρεψε ο «Fanis»

Το παρασκήνιο γύρω από την κλήση του Φάνη Γκέκα στην Εθνική Ελλάδας από τον Κλαούντιο Ρανιέρι αποκαλύπτει σήμερα η SportDay.

Ο Φάνης Γκέκας από χθες επέστρεψε στην Εθνική Ελλάδας για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2016 με Φινλανδία και Βόρειο Ιρλανδία.

Η επιστροφή του διεθνούς επιθετικού έμοιαζε ως δεδομένα, αφού τη φετινή σεζόν στην Τουρκία έχει πάρει από το χέρι την Ακισαρσπόρ και έχει καταφέρει να την οδηγήσει στην κορυφή του γειτονικού πρωταθλήματος.

Ο 34χρονος φορ είναι… on fire, καθώς σε τέσσερις αγώνες έχει πετύχει έξι γκολ και όλοι ανέμεναν την κλήση του από τον Κλαούντιο Ρανιέρι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η SportDay παρουσιάζει σήμερα το παρασκήνιο γύρω από την κλήση του Γκέκα στη «γαλανόλευκη» και πώς άλλαξε η απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Μετά την άσχημη νύχτα για τον ίδιο με το χαμένο πέναλτι στο παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο διεθνής επιθετικός όσο και αν πονούσε, πείσμωσε και αφιέρωσε όλο του τον εαυτό στις υποχρεώσεις που είχε με την Ακισαρσπόρ.

Ο 34χρονος άσος είναι από τους πρώτους διεθνείς που ενώ δεν άνηκε σε κάποιον σύλλογο κατάφερε στα μέσα Ιουλίου να έρθει σε συμφωνία με την τουρκική ομάδα και από τη στιγμή που ο Ρανιέρι δεν ήρθε σε επαφή μαζί του, έλεγε με τον καλό εγωισμό που τον διακρίνει: «Εγώ θα βγω πρώτος σκόρερ στην Τουρκία και ας μη με καλέσει ποτέ».

Η μη κλήση του προκάλεσε «θόρυβο» στην γειτονική χώρα, αλλά εκείνος απάντησε με τα δύο γκολ στο παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ. Με τον Γκέκα ήρθε σε επαφή και ο Κατσουράνης, ο οποίος του είπε να μην απογοητευτεί και να συνεχίσει την καλή προσπάθεια.

Ωστόσο, σημαντικό ρόλο στην κλήση του Λαρισαίου επιθετικού έπαιξε και η θετική άποψη του Γιώργου Καραγκούνη, ο οποίος κατέθεσε την προσωπική του άποψη όταν του ζητήθηκε από τον Ρανιέρι. Κάπως έτσι έγινε το… comeback του Γκέκα, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο εν ενεργεία σκόρερ της Εθνικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x