sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Έτσι υποδεχθήκαμε τους παικταράδες! (pics/vids)

Μπερμπάτοφ, Καμπιάσο, Εσιέν και Μπουονανότε είναι τέσσερις καλοί λόγοι για να δεις με άλλο μάτι το πρωτάθλημα και το sport-fm.gr φέρνει στις οθόνες σας, τη θερμή υποδοχή που τους επιφύλαξε ο κόσμος!

Δεν έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Αυτό το ξέρουμε. Μπορούμε όμως να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, να αφήσουμε για λίγο τα προβλήματα στην άκρη και να σταθούμε στις κινήσεις που έγιναν και είναι ικανές να προσφέρουν το κάτι διαφορετικό στην Σούπερ Λίγκα.

Όλες οι μεγάλες ομάδες πραγματοποίησαν ένα τουλάχιστον δυνατό μεταγραφικό «μπαμ», κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από τότε που ξέσπασε η κρίση στη χώρα μας. Η «βόμβα» Μπερμπάτοφ έσκασε στην εκπνοή των μεταγραφών και ήταν το τελευταία χτύπημα που ήρθε να προστεθεί σε εκείνα των Μίκαελ Εσιέν στον Παναθηναϊκό, Εστέμπαν Καμπιάσο στον Ολυμπιακό και Ντιέγκο Μπουονανότε στην ΑΕΚ.

Κι από την θερμή υποδοχή που τους επιφύλαξε ο κόσμος αντιλήφθηκαν πως θα αποτελέσουν αντικείμενο λατρείας.

«Είναι τρελός ο Βούλγαρος»!

Ο Ιβάν Σαββίδης χρωστούσε μια μεγάλη μεταγραφή. Τα χρονικά περιθώρια είχαν σχεδόν εξαντληθεί. Δεν είχε όμως πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα. Και στο φινάλε των μεταγραφών έσκασε η μεγαλύτερη «βόμβα» στην ιστορία του συλλόγου, με την άφιξη του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Ο Βούλγαρος επιθετικός πάτησε για πρώτη φορά το χορτάρι της Τούμπας με 10.000 κόσμο να τον αποθεώνει. Ο ίδιος έδειξε εντυπωσιασμένος από την πρωτόγνωρη υποδοχή και τους αποκάλεσε αδέρφια του!

inner



Έκαναν τη νύχτα-μέρα!

Η μεταγραφική ενίσχυση δεν είναι… είδηση στο Λιμάνι. Ο Εστέμπαν Καμπιάσο όμως ήταν το κάτι διαφορετικό απ’ όλες τις προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι. Οι Πειραιώτες κινήθηκαν αθόρυβα και έκλεισαν τον Αργεντινό μέσο ολοκληρώνοντας μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές που έχουν γίνει ποτέ από τον Ολυμπιακό.

Το deal οριστικοποιήθηκε στην Πλατεία Αλεξάνδρας, εκεί όπου έγινε ένα με το πλήθος, με τους φίλους της ομάδας να κάνει τη νύχτα-μέρα στον Πειραιά οργανώνοντας μια πολύ θερμή υποδοχή.

inner



«Οέ, οέ, οέ Μίκαελ Εσιέν»!

Ένας μικρο-τραυματισμός τον έφερε πίσω κι έτσι οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν τον έχουν απολαύσει ακόμη με την πράσινη φανέλα. Φρόντισαν όμως με το καλησπέρα να δείξουν πως θα τον έχουν σαν… βασιλιά όσο βρίσκεται στην Ελλάδα.

Από νωρίς άρχισαν να μαζεύονται στο «Ελ. Βενιζέλος» κι όταν τελικά έφτασε στη χώρα μας, τον κράτησαν για... ώρα εκεί επιφυλάσσοντάς του μια θερμή υποδοχή, με τον Γκανέζο μέσο να το απολαμβάνει!

inner



Ο μικρός μάγος!

Η ΑΕΚ επέστρεψε στη φυσική της θέση και πρόσφερε στον κόσμο μια μεγάλη μεταγραφή, κάνοντας δικό της τον μικροκαμωμένο αλλά μάγο με την μπάλα στα πόδια, Ντιέγκο Μπουονανότε.

Το ίδιο καρτερικά περίμενε και ο κόσμος την επιστροφή στα σαλόνια, αλλά και σε τέτοιες κινήσεις τέτοιου βεληνεκούς. Συγκεντρώθηκε στο αεροδρόμιο και αποθέωσε τον Αργεντινό άσο, ο οποίος έφτασε οικογενειακώς στη χώρα μας και αντίκρισε με ένα πλατύ χαμόγελο το συγκεντρωμένο πλήθος.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x