Stoiximan Super League

«Ευκαιρία να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το Κύπελλο»

Σημαντικό στόχο χαρακτήρισε για τον Παναθηναϊκό το Κύπελλο Ελλάδος ο Χρήστος Δώνης. «Φέτος είναι μεγάλη ευκαιρία να το κατακτήσουμε», επεσήμανε ο νεαρός μέσος.

Ο 19χρονος παίκτης που σκόραρε μεσοβδόμαδα κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών δήλωσε στη Nova, αναφερόμενος στο αυριανό(8/12, 19:30) παιχνίδι με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ πως: «Είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος, έχει καλούς παίκτες και σίγουρα είναι ένα πρόβλημα γι' αυτή την ομάδα που δεν παίζει στην φυσική της έδρα».

Ο μέσος του «τριφυλλιού» μίλησε μετά τον αγώνα του Κυπέλλου με τον πατέρα, ο οποίος είναι προπονητής στο ΑΠΟΕΛ και μετά τα συγχαρητήρια, που του έδωσε, του τόνισε: «Μου είπε κάποια πράγματα προπονητικά που πρέπει να αλλάξω».


Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το πρώτο του τέρμα την φανέλα του Παναθηναϊκού

«Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα αυτό το γκολ. Θέλω να έχω καλή συνέχεια, πρώτα απ' όλα να δουλεύουμε σκληρά και ατομικά και ομαδικά και φυσικά να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Για την παρουσία του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών:

«Δεν είναι μόνο το γκολ. Προσωπικά πιστεύω ότι προσπάθησα στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκα και πιστεύω ότι δικαίωσα τον προπονητή που έκανε αυτή την επιλογή. Δουλειά και συνεχίζουμε».

Για τον αν μίλησε με τον πατέρα του, Γιώργο Δώνη μετά το παιχνίδι:

«Μίλησα με τον πατέρα μου μετά το παιχνίδι. Μου έδωσε συγχαρητήρια και μου είπε κάποια πράγματα προπονητικά που πρέπει να αλλάξω».

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μακριά στο Κύπελλο Ελλάδας

«Έχω δει και το πρόγραμμα. Είναι βατό. Πιστεύω ότι από το πρώτο ματς "καθαρίσαμε" την πρόκριση, αλλά πρέπει να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. Το Κύπελλο είναι ένας στόχος, ο οποίος μπορεί να φαίνεται για κάποιες ομάδες "μικρός", αλλά είναι πολύ σημαντικό να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Γιατί είναι ένας τίτλος. Τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε κατακτήσει κάποιο τίτλο και φέτος είναι μεγάλη ευκαιρία να το κατακτήσουμε».

Για το ματς της Ριζούπολης απέναντι στον Απόλλωνα και την αναμέτρηση με την Καλλονή που ακολουθεί

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς απέναντι στον Απόλλωνα. Υπάρχουν κι αυτά μέσα στη σεζόν. Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι δύσκολο, γιατί η Καλλονή έχει μια από τις καλύτερες ομάδες στη Σούπερλιγκ και πάμε για τη νίκη. Είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος, έχει καλούς παίκτες και σίγουρα είναι ένα πρόβλημα γι' αυτή την ομάδα που δεν παίζει στην φυσική της έδρα, μπροστά στο κοινό της. Σίγουρα πρέπει αυτό να το εκμεταλλευτούμε και να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι με την Καλλονή

«Αν είμαστε σε καλή μέρα, τότε το ματς θα κριθεί μόνο από το παιχνίδι μας και από εμάς. Πιστεύω ότι επειδή χάσαμε δύο βαθμούς στον προηγούμενο αγώνα, θα είμαστε όπως πρέπει και θα κερδίσουμε».

Για τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού

«Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός πάντα έβγαζε παίκτες και συνεχίζει να βγάζει. Αυτό είναι σημαντικό. Γίνεται καλή δουλειά στις Ακαδημίες. Δουλεύουμε σωστά και κάποια στιγμή φτάνουμε στην πρώτη ομάδα και από εκεί και πέρα είναι δικό μας θέμα το πως θα το διαχειριστούμε. Πρέπει καθημερινά να δουλεύουμε σκληρά».

Για τον Γιάννη Αναστασίου

«Είναι ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται για όλους, είτε παίζεις, είτε όχι. Κοιτάει τους μικρούς πάνω απ' όλα. Είναι καλός προπονητής, δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και προσπαθεί να μας διδάξει πράγματα και θέλει να τα βγάζουμε αυτά τα πράγματα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x