Πόλο

Εύκολα η Βουλιαγμένη

Δε δυσκολεύτηκε κόντρα στον Πανιώνιο η Βουλιαγμένη, επικρατώντας 13-4 των «κυανέρυθρων» στον Λαιμό για την έκτη αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών.

Η Βουλιαγμένη σάρωσε 13-4 τον Πανιώνιο στον Λαιμό, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών και παρέμεινε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, αφήνοντας τους Νεοσμυρνιώτες στην έβδομη θέση.

Ο ΝΟΒ είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας επιθετική πολυφωνία και εξαιρετική άμυνα.


Οκτάλεπτα: 5-0, 3-1, 4-2, 1-1

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κοπελιάδης 2, Μασμανίδης 1, Χρυσοσπάθης 1, Αφρουδάκης Χρ. 1, Ελμισιάν 1, Αλβέρτης 2, Καπότσης 4, Καπετανάκης 1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καρακάσης 1, Φώσκολος 2, Καρακατσάνης 1


Πιο δύσκολα από ότι αναμενόταν αρχικά, το Καλαμάκι επικράτησε 12-9 του προβληματικού Νηρέα Λαμίας στα νότια προάστια και ανέβηκε βαθμολογικά, αφήνοντας τους Φθιωτούς την τελευταία θέση, όμως να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες του Νηρέα, μάλιστα, πήγαν στη γραμματεία και διαμαρτυρήθηκαν, απειλήθηκε επεισόδιο, αλλά τελικά αποφεύχθηκε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Νωρίτερα, στο 2.44 πριν από τη λήξη, είχε αποβληθεί ο βοηθός προπονητή του ΝΟΚ, κ. Χρυσάφης, για έντονη διαμαρτυρία. Στο 1.12 πριν από το φινάλε, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και με αντικατάσταση ο Ζάχος Αναστασιάδης του Νηρέα, επειδή, διαμαρτυρόμενος στον διαιτητή Δαμιανάκη, του είπε, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Άντε γ…»


Οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 4-3, 4-2

ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Σάντα 4, Δουδέσης 2, Καφετζόπουλος 1, Αφρουδάκης Ζ. 2, Λιοτσάκης 3

ΝΗΡΕΑΣ: Αναστασιάδης 2, Πίσσας 1, Καστανάκης 1, Σταυρόπουλος 2, Φλώρος Ανδ. 1, Μπελέρης 2







,

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x