TV

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της ο Ντάνος

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήρθαν πολύ κοντά όταν έμειναν οι δυο τους στην καλύβα των Διάσημων, ενώ στις αρχές δεν είχαν και τις καλύτερες των σχέσεων

Καλεσμένη στο Survivor Πανόραμα, το απόγευμα της Δευτέρας, η Ευρυδίκη παραδέχθηκε πως «σε πολλά πράγματα, τώρα που το βλέπω, έχω κάνει λάθος» και εξομολογήθηκε τον λόγο που ο Ντάνος δεν είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

«Ο Ντάνος είναι ένας δύσκολος άνθρωπος, δεν είναι εύκολος. Όπως και εγώ είμαι πάρα πολύ δύσκολη. Έπρεπε να τον μάθω και να με μάθει. Όταν έφτασε η στιγμή να μείνουμε οι δυο μας είχε ήδη ξεκαθαρίσει το τοπίο. Είναι αυθόρμητος άνθρωπος. Κι εγώ λειτουργώ έτσι. Ίσως για αυτό να ήρθαμε σε κόντρα. Είχαμε μιλήσει αρκετές φορές», ανέφερε.

Μάλιστα, παραδέχθηκε τι την ενοχλούσε στην καθημερινότητα, με αποτέλεσμα να μην του έχει εμπιστοσύνη: «για παράδειγμα, ήθελα να ξυπνήσω να φτιάξω τα πιτάκια. Ξύπνησε και έφτιαξε τα πιτάκια και λέω γιατί. Εντάξει μετά του λέω τι κάνω… Μετά άλλο ακραίο, δεν ήθελε να φάει γιατί δεν του πέτυχαν τα πιτάκια. Ήταν λίγο υπερβολικός στις αντιδράσεις του. Και το έχουμε πει. Δεν είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη μου με κάτι τέτοιες αντιδράσεις. Με την έννοια ότι δεν θα καθόμασταν να μιλήσουμε όπως με την Λάουρα και με τον Κοκκινάκη, πράγμα το οποίο έγινε μετά. Έχουμε καθίσει πάρα πολλές φορές»

Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x