Gossip

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Κάτω από άλλες συνθήκες θα έβλεπα ερωτικά τον…»

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι από τους παίκτες του Survivor που διατηρούν επαφές με τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στο παιχνίδι και μετά την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο.

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι από τους παίκτες του Survivor που διατηρούν επαφές με τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στο παιχνίδι και μετά την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ κατά καιρούς δημοσιεύει στα social media κοινές στιγμές τους.

Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ, σε συνέντευξη στο περιοδικό You, μιλά μεταξύ άλλων και για τις φήμες που την θέλουν να διατηρεί ερωτική σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. «Με τον Κωνσταντίνο είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι, μιλάμε σε καθημερινή βάση, μπορώ να πω ότι είμαστε besties» τόνισε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη ενώ εξομολογήθηκε την πιθανότητα να τον δει ερωτικά στο μέλλον: «Υπό άλλες συνθήκες, ναι, θα μπορούσα να τον δω, γιατί όχι; Μα είναι ένας κούκλος! Ψέματα θα λέμε;».

Όσο για το εάν μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας; «Γιατί όχι; Εγώ μικρότερη έκανα παρέα μόνο με άντρες. Ο κολλητός μου ήταν άντρας. Θεωρώ ότι υπάρχει φιλία μεταξύ γυναίκας και άντρα», αναφέρει.

Τέλος, η Ευρυδίκη τονίζει ότι ο ιδανικός άνδρας πρέπει να είναι περισσότερο άνδρας από εκείνη, ώστε να δημιουργήσουν οικογένεια: «ναι θέλω να κάνω παιδιά. Δεν έχω βρει ακόμα εκείνον που θα μπει μέσα στην καρδιά μου. Θέλω να είναι πιο άνδρας από μένα. Όμως είμαι απόλυτα πιστή και σχεσάκιας».

Πηγή: Peoplegreece.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x