Betmasters

Ευρωλίγκα: «Ακέφαλη» και λειψή η Μπάμπεργκ

Χωρίς τον Τρινκιέρι στον πάγκο και με πολλές απουσίες θα υποδεχτεί η Μπάμπεργκ τον Παναθηναϊκό απόψε σε μία πολύ οριακή αναμέτρηση.

Με τρεις αμφίρροπες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας σε Ρωσία, Γερμανία και Ισπανία.

Xίμκι – Μάλαγα

Η ήττα από τη Βαλένθια με 85-83 στο φινάλε πόνεσε πολύ την Χίμκι, που δεν έχει το παραμικρό περιθώριο απόψε στη μάχη με τη Μάλαγα. Την Κυριακή κέρδισε στη VTB την Άφτοντορ με 88-75. Ξεκάθαρα ομάδα έδρας οι Ρώσοι έχοντας μέχρι τώρα στο σπίτι τους ρεκόρ 7-3 σκοράροντας 80 πόντους κατά μέσο όρο. Η Μάλαγα ερχόταν από δύο μεγάλες νίκες με Ρεάλ και Γκραν Κανάρια, αλλά η εντός έδρας ήττα από την Μπασκόνια στο τελευταίο σουτ με 85-83 αποτέλεσε μεγάλο πισωγύρισμα. Αντέδρασε στο πρωτάθλημα κερδίζοντας την Μπούργος εκτός με 85-78. Έχει ανεβάσει το επίπεδό της επιθετικά. Τα 5 τελευταία παιχνίδια της είχαν τουλάχιστον 155 πόντους συνολικά. Λείπουν απόψε Νέντοβιτς και Μπρουκς. Στον πρώτο γύρο επικράτησε της Χίμκι με 93-85. Περιμένω και σήμερα ένα ματς με γρήγορο ρυθμό καιο τη νικήτρια να βγαίνει πάνω από τους 80 πόντους. Λογική επιλογή το over 156,5.

Μπάμπεργκ – Παναθηναϊκός

Με τα φεγγάρια της η φετινή Μπάμπεργκ. Σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει την σταθερή και αξιόμαχη εντός έδρας περσινή ομάδα. Βρίσκεται δικαίως εκτός οχτάδας με ρεκόρ 7-15, ενώ στο σπίτι της έχει 5 νίκες και 5 ήττες σκοράροντας μόλις 74 πόντους, ενώ δέχεται 80. Τέσσερις νίκες απέχει από την πολυπόθητη όγδοη θέση, διαφορά που δύσκολα μπορεί να καλυφθεί. Τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Ταπεινώθηκε στην έδρα της Βόννης για το πρωτάθλημα με 106-69. Στον πάγκο δεν θα κάτσει ο Τρινκιέρι λόγω ενός προβλήματος, αλλά ο βοηθός του. Παράλληλα θα απουσιάσουν Τέιλορ, Ραντόσεβιτς, Χάρις και Μίτροβιτς. Ο Παναθηναϊκός κλείδωσε ουσιαστικά την πρωτιά της κανονικής περιόδου στην Basket League μετά το 68-61 επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Είχε προηγηθεί το οριακό 94-93 στην παράταση κόντρα στη Ζαλγκίρις για την Ευρωλίγκα χάρη σε εύστοχο δίποντο του Καλάθη στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Πραγματικός ηγέτης ο αρχηγός. Συαθερά σε υψηλά επίπεδα κινούνται Γκιστ και Ζίγκλετον. Ανεβαίνει διαρκώς ο Ρίβερς μετά από μια μικρή κοιλιά στην απόδοσή του. Εκτός έδρας το ρεκόρ του βρίσκεται στο 3-6, αλλά η παράδοση κόντρα στην Μπάμπεργκ είναι ξεκάθαρα υπέρ του με 8 νίκες σε 9 συγκρούσεις. Το μομέντουμ επίσης είναι με το μέρος της Ελληνικής ομάδας. Αν δεν ήταν τόσο μέτριοι οι «πράσινοι» στις εξόδους τους θα επέλεγα το διπλό στο χάντικαπ πιο εύκολα. Τώρα θα κρατήσω μικρό καλάθι επιλέγοντας την απλή νίκη τους σε αποδόσεις φαβορί.

Δες την ανάλυση της Ευρωλίγκας και τα προγνωστικά του Wise στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x