Betmasters

Ευρωλίγκα: Επιμένει ιταλικά η Μπάμπεργκ

Με νέο προπονητή τον Λούκα Μπάνκι θα παραταχθεί απόψε στο ΣΕΦ η Μπάμπεργκ, με τον Ιταλό να παίρνει τη θέση του συμπατριώτη του, Αντρέα Τρινκιέρι.

Πέφτει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα απόψε, με τον Ολυμπιακό να εδραιώνεται στην πρώτη τριάδα με νίκη επί της Μπάμπεργκ.

ΤΣΣΚΑ – Μάλαγα
Δείχνει να μην έχει αντίπαλο στη μάχη της πρωτιάς της κανονικής περιόδου η ΤΣΣΚΑ. Στο 19-5 το ρεκόρ της. Περίπατος στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι με 93-73. Καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση για ακόμα μία σεζόν σκοράροντας 90 πόντους κατά μέσο όρο. Στη VTB καθάρισε την Αφτοντορ με 110-98 πραγματοποιώντας ακόμα μια εντυπωσιακή επιθετική παράσταση. Μετά τον Χάινς επέστρεψε και ο Χάντερ. Ετσι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Η Μάλαγα παίζει τα ρέστα της για την οχτάδα. Στο 10-14 το ρεκόρ της. Δεν έχει το παραμικρό περιθώριο. Πάλεψε στη Σερβία κόντρα στον Αστέρα, αλλά ηττήθηκε με 80-76. Επανήλθε στις νίκες στο πρωτάθλημα κερδίζοντας την Εστουδιάντες με 72-57. Επαιξε εξαιρετική άμυνα. Σε 21 συγκρούσεις της με την ΤΣΣΚΑ έχει υποστεί 17 ήττες. Ανιση μάχη, με την ΤΣΣΚΑ να έχει το προβάδισμα, αλλά όχι και το κίνητρο, το οποίο είναι ξεκάθαρα στην πλευρά της Μάλαγα. Θα ρισκάρω στο διπλό με 13,5 πόντους στους Ισπανούς.

Διαβάστε όλο το άρθρο και τα προγνωστικά στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x