Betmasters

Ευρωλίγκα: Στο… φιλόξενο Βελιγράδι

Οριακή δοκιμασία για τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να είναι αδελφοποιημένοι και την παράδοση ξεκάθαρα υπέρ του.

Με πέντε σπουδαίες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 20η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα σε Μόσχα, Κωνσταντινούπολη, Βελιγράδι, Βαλένθια και Μιλάνο.

ΤΣΣΚΑ – Μπάμπεργκ

Όχι μόνο οδηγεί ολομόναχη πλέον την κούρσα της Ευρωλίγκας η ΤΣΣΚΑ, αλλά έχει αποσπαστεί κατά δύο νίκες από τους διώκτες της και δεν έχει το παραμικρό άγχος. Μεγάλο διπλό επί του Παναθηναϊκού με 75-70. Πρώτη ομάδα που κατάφερε να αλώσει το ΟΑΚΑ. Κομβικός ο Ροντρίγκεθ στα κρίσιμα σημεία. Στην έδρα της έχει ρεκόρ 8-1 σκοράροντας 94 πόντους κατά μέσο όρο. Στη VTB καθάρισε τη Νίζνι με 97-80. Καταπληκτική παράδοση κόντρα στην Μπάμπεργκ με 14 νίκες και μόλις 1 ήττα. Οι Γερμανοί φέτος παρουσιάζουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και έρχονται αρκετά κουρασμένοι στη Μόσχα από το εις βάρος τους 81-66 στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπάρτσα, αλλά και το 101-97 στην παράταση από την Μπάγερν στο Μόναχο για το πρωτάθλημα. Πολύ δύσκολά θα βάλουν φρένο στην ξεκάθαρα ανώτερη ΤΣΣΚΑ, από την οποία ηττήθηκαν στο πρώτο γύρο με 92-76. Αν έχουν κέφια οι Ρώσοι φτάνουν εύκολα στο +15. Δεν θα το ρισκάρω όμως φοβούμενος την χαλάρωσή τους στο φινάλε.

Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως η Φενέρ ως τώρα αποδίδει καλύτερα μακριά από την Πόλη. Έχει ρεκόρ 6-3 στο σπίτι της και 7-3 εκτός. Μαζί με την ΤΣΣΚΑ είναι η καλύτερες ομάδες εκτός έδρας. Εντός προβληματίζει παρουσιάζοντας αρκετά νεκρά διαστήματα. Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη αυτή την στιγμή μετρώντας πετά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετά και το 89-84 στην έδρα της Εφές για την Ευρωλίγκα. Σημαντικό το ότι δεν είχε αγώνα πρωταθλήματος και θα είναι ξεκούραστη σε αντίθεση με την Μπαρτσελόνα που όχι μόνο έπαιξε, αλλά ηττήθηκε μάλιστα στην Ανδόρα με 102-92 για την ACB. Ακόμα μία φορά έπαιξε άμυνα με τα μάτια. Ο Αλόνσο πολλές φορές σηκώνει τα χέρια ψηλά με το παθητικό παιχνίδι των παικτών του στο αμυντικό κομμάτι. Πάντως, στην Ευρώπη έρχεται από νικηφόρο 81-66 επί της Μπάμπεργκ. Κόντρα στη Φενέρ έχει μεν υπέρ της τη συνολική παράδοση με 12 νίκες σε 19 αγώνες, αλλά τα τέσσερα τελευταία τα έχασε. Στον πρώτο γύρο η Φενέρ επικράτησε με 83-68. Απόψε λογικά θα δούμε ένα πιο επιθετικό ματς και το over 153,5 έχει λογική. Ικανές οι δύο ομάδες να κινηθούν πάνω από τους 75 πόντους.

Διαβάστε όλο το άρθρο και τα προγνωστικά στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x