Betmasters

Ευρωλίγκα: Στο ΣΕΦ «δαγκώνει»

Ο Γολγοθάς συνεχίζεται στη φετινή άκρως απαιτητική Ευρωλίγκα με διπλή αγωνιστική αυτή την εβδομάδα. Αυτοσκοπός η νίκη απόψε για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μακάμπι.

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα σε Βελιγράδι, Μπάμπεργκ, Φάληρο και Βαλένθια.

Ερυθρός Αστέρας – Χίμκι

Προσπάθησε να κοιτάξει στα μάτια την Εφές στην Τουρκία, αλλά δεν έπαιξε καμία άμυνα ο Ερυθρός Αστέρας και υπέκυψε με 104-95. Οι Γιοβάνοβιτς, Ρότσεστι και Μπιέλιτσα κινούνται σταθερά σε διψήφιο αριθμό πόντων. Το ρεκόρ των Σέρβων βρίσκεται στο 7-10 πλέον. Στην Αδριατική καθάρισαν εύκολα την Τσεντεβίτα με 82-66, σε ένα ματς που η διαφορά άγγιξε τα επίπεδα των 30 πόντων. Η Χίμκι ταπεινώθηκε εντός έδρας από τη Ρεάλ με 95-78 βαραίνοντας ακόμα περισσότερο το κλίμα. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήρθε λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της διοίκησης να κρατήσει το 50% των μισθών του μήνα από τους παίκτες για τις αρνητικές τους επιδόσεις. Πάντως το ρεκόρ της στη διοργάνωση παραμένει στο θετικό 9-8. Σταθερά ξεπερνάει την 20άρα ο ηγέτης Σβεντ. Αυτή τη φορά είχε 23 και ήταν ο μόνος που διασώθηκε. Σωστό φαβορί ο Ερυθρός Αστέρας, που εσχάτως έχει ανεβάσει ρυθμούς στην καυτή του έδρα. Η Χίμκι παρουσιάζεται εντελώς αποπροσανατολισμένη και πίσω από τον Σβεντ δεν υπάρχ0ουν οι απαιτούμενες βοήθειες όταν η μπάλα καίει. Προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους.

Μπάμπεργκ – Ζαλγκίρις

Μια ανάσα από τη νίκη έφτασε η Μπάμπεργκ στο Ισραήλ κόντρα στη Μακάμπι, αλλά λύγισε στο φινάλε με 90-88. Μάλιστα μπήκε στο τελευταίο τρίλεπτο βρισκόμενη μπροστά στο σκορ με έξι πόντους. Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση της διοργάνωσης με 73,8 πόντους κατά μέσο όρο. Ο Τρινκιέρι δεν θα βρεθεί στον πάγκο λόγω ενός προβλήματος υγείας. Δεν υπολογίζονται απόψε οι Τέιλορ και Μίτροβιτς. Η Ζαλγκίρις συνεχίζει να εντυπωσιάζει έχοντας ρεκόρ 11-6 και παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ. Τεράστια νίκη με 79-77 επί της Μάλαγα χάρη σε ένα εντυπωσιακό κόψιμο του Ουλανόβας στο φινάλε. Μάλιστα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης οι Λιθουανοί κυνηγούσαν στο σκορ. Σκοράρει 81 πόντους κατά μέσο όρο παραμένοντας σταθερά στην πρώτη τριάδα των καλύτερων επιθέσεων της διοργάνωσης ως τώρα. Δεν αντιλέγω το μομέντουμ είναι με την πλευρά της Ζαλγκίρις, αλλά η Μπάμπεργκ τελευταία παρουσιάζει σημάδια ανόδου και θυμίζει αρκετά την περσινή μαχητική ομάδα. Απέκτησε και τον Μούσλι που της δίνει μια ακόμα σημαντική λύση. Λέω να ρισκάρω με τον άσο καθαρά λόγω έδρας.

Διαβάστε όλο το άρθρο και τα προγνωστικά στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x