Betmasters

Ευρωλίγκα: Θέλεις φάιναλ φορ; Αποδειξη!

Στην απόρθητη έδρα του ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τον εδραιώσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Στην απόρθητη έδρα του ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τον εδραιώσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Ολοκληρώνεται απόψε η 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και δεύτερη αυτή την βδομάδα, με δύο εμφύλιους σε Τουρκία και Ισπανία, τη μάχη της Μπασκόνια με τη Μιλάνο και την ντερμπάρα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη.

Εφές – Φενέρμπαχτσε

Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα. Παραδοσιακά ντέρμπι της Τουρκίας, που τα τελευταία χρόνια το βλέπουμε συχνά και στην Ευρωλίγκα. Η Εφές πλήρωσε τα σπασμένα των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων της ΤΣΣΚΑ χάνοντας με 110-79 στο σκορ της χρονιάς μέχρι τώρα. Άμυνα με τα μάτια, που παραμένει η δεύτερη χειρότερο στη διοργάνωση με 83,6 πόντους κατά μέσο όρο. Στο 5-13 το ρεκόρ της. Φέτος επικράτησε της Φενέρ στο πρωτάθλημα εντός έδρας με 84-80. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πολύ δύσκολα τον Παναθηναϊκό με 67-62 παίρνοντας και τη διαφορά στα μεταξύ τους για την περίπτωση ισοβαθμίας. Είχε σύμμαχο την διαιτησία σε 2-3 κομβικά σημεία. Στο 12-6 το ρεκόρ της. Εννιά φορές έχει αντιμετωπίσει την Εφές σε επίπεδο Ευρωλίγκας και έχει πετύχει οχτώ νίκες. Απουσιάζουν Κάλινιτς και Νάναλι. Με δεδομένη την αγωνιστική μεταμόρφωση της Εφές εντός έδρας και το ότι η Φενέρ παίζει με τη φωτιά το τελευταίο διάστημα θα επιλέξω τον άσο με 6,5 πόντους πλεονέκτημα στην έδρα.

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ

Πάλεψε μέχρι τέλους την αναμέτρηση με τη Φενέρ, αλλά υπέκυψε με 67-62 ο Παναθηναϊκός. Το ρεκόρ του βρίσκεται πλέον στο 12-6, αλλά παραμένει σταθερά στην πρώτη τετράδα που χαρίζει το πλεονέκτημα. Μεγάλο αγκάθι οι βολές. Πρέπει να ανεβάσει τα ποσοστά του από την γραμμή της φιλανθρωπίας. Σταθερά σε υψηλές πτήσεις Καλάθης και Γκιστ. Παραμένει η μοναδική αήττητη εντός έδρας ομάδα στη διοργάνωση. Δεν θα ρισκάρει ο Λοτζέσκι. Σε 30 συναντήσεις με την ΤΣΣΚΑ έχει πετύχει 13 νίκες. Η ΤΣΣΚΑ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της διοργάνωσης με 14 νίκες σε 18 αγώνες. Ξέσπασε στην Εφές με 110-79 κάνοντας ότι ήθελε στο παρκέ. Κινήθηκε στο 66,7% στα τρίποντα, ποσοστό που δεν γίνεται αν το έχεις να ηττηθείς. Παραμένει η καλύτερη επίθεση του θεσμού με 90,5 πόντους κατά μέσο όρο. Πρώτα βιολιά Ροντρίγκεθ, Ντε Κολό και Χίγκινς. Παραμένει εκτός ο Βέστερμαν. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει πιο αθλητικούς ψηλούς από την ΤΣΣΚΑ και αν κουμαντάρει λίγο το περιφερειακό σουτ της αντιπάλου του μπορεί να φτάσει σε ακόμα μία εντός έδρας νίκη. Στο ΟΑΚΑ δεν θα πέφτει καρφίτσα. Πέρσι στο αντίστοιχο ματς ηττήθηκε με 85-80. Βλέποντας το χάντικαπ να βρίσκεται δίπλα στην Ελληνική ομάδα θα ποντάρω στον άσο με 3,5 πόντους. Καλή εναλλακτική και το over 160,5.

Διαβάστε όλο το άρθρο και τα προγνωστικά στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x