Stoiximan Super League

Εύσημα από τον Πλατινί

Θετικότατα σχόλια για τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και την ευαισθησία που δείχνει σε κοινωνικά ζητήματα από τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τα θετικότατα σχόλια του Μισέλ Πλατινί για τον τρόπο λειτουργίας αλλά και την αγωνιστική ανέλιξη του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια απέσπασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο γεύμα που είχαν οι δύο άνδρες σήμερα το μεσημέρι.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας συνομίλησε με τον ομόλογο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ αλλά και τον σύμβουλο στρατηγικής της ελληνικής ομάδας, Κριστιάν Καρεμπέ για πολλά ζητήματα που αφορούν το άθλημα.

Επί τάπητος «έπεσαν» η σημασία της ανάπτυξης των τμημάτων υποδομής, τα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών (και συγκεκριμένα το ζήτημα για τα δικαιώματα περί τρίτων), τα συμβόλαια και άλλα ζητήματα που αφορούν το άθλημα στη «γηραιά ήπειρο».

Φυσικά, ο Μισέλ Πλατινί αναφέρθηκε και στην εφετινή πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, την γενικότερη εικόνα του τα τελευταία χρόνια, επισημαίνοντας την άνοδο που έχει υπάρξει. Επέμεινε ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο λειτουργίας τόσο στον αγωνιστικό, όσο και τον… κοινωνικό τομέα, κάτι που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Αφορμή για αυτή την παραίνεση του προέδρου του Μισέλ Πλατινί ήταν η συνεργασία που έχει συνάψει ο Ολυμπιακός με τη UNICEF, η οποία έχει κερδίσει θετικότατες εντυπώσεις από τους υπεύθυνους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x