Γενικά

Ευχαριστημένος από την άμυνα ο Βίλας-Μπόας!

Ικανοποιημένος δήλωσε από την απόδοση των αμυντικών του, στα φιλικά προετοιμασίας της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ο Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τη Λέγκια Βαρσοβίας ο Αντρέ Βίλας Μπόας ερωτήθηκε για την επιστροφή του Εζεκιέλ Γκαράι, αλλά και για το αν είναι ικανοποιημένος από τους υπόλοιπους αμυντικούς που έχει στη διάθεσή του.

Ο τεχνικός της Ζενίτ αποκάλυψε πως ο Αργεντινός σέντερ μπακ θα επανέλθει τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των υπόλοιπων αμυντικών του εκ των οποίων ο ένας είναι ο Λούις Νέτο που «αρέσει» στον Ολυμπιακό.

«Τραυματισμοί πάντα υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Φυσικά κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους αποφύγουμε, αλλά ο Γκαράι είναι ακόμα τραυματίας. Πιστεύω πως θα επιστρέψει σε 2-3 εβδομάδες και θα έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να προετοιμαστεί για το πρώτο ματς της χρονιάς. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των αμυντικών που αγωνίστηκαν σήμερα, αλλά και γενικά είμαι ικανοποιημένος», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x