Κύπελλο Ελλάδας

Ευχαριστημένος απ’ όλους ο Δέλλας

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την παρουσία των παικτών της ΑΕΚ στην άνετη νίκη επί του Φωκικού εξέφρασε ο Τραϊανός Δέλλας, τονίζοντας πως το ζητούμενο είναι το χειροκρότημα του κόσμου.

Δεν έκρυψε τη χαρά του απ’ την εμφάνιση των παικτών της ΑΕΚ κόντρα στον Φωκικό ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή νίκη της ομάδας του, στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς, τονίζοντας:

«Θέλαμε να μπούμε στο Κύπελλο, μετά από καιρό, με το... δεξί. Νομίζω τα καταφέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο σε μεγάλο διάστημα είχαμε μία αργή ανάπτυξη και αυτό δυσκόλεψε την καλή λειτουργία της ομάδας, χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο, αν εξαιρέσουμε κάποιες κόντρες που βγήκαν στην άμυνά μας, από δικά μας λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο όταν η ομάδα άλλαξε ρυθμό τα πράγματα έγιναν διαφορετικά για μας. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Είμαι ικανοποιημένος. Θέλαμε να πάρουμε σκορ πρόκρισης. Το 4-0 είναι πολύ καλό σκορ. Θα πάμε και στην Άμφισσα, όμως για τη νίκη».

Ποιο ήταν το καλύτερο και το χειρότερο σημείο του παιχνιδιού;
«Στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς να σημαίνει ότι στο πρώτο δεν ήμασταν καλοί απλά η ανάπτυξή μας ήταν αργή, αλλάξαμε ρυθμό και έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα για μας. Δεν μπορώ να μην πω ότι έμεινα ευχαριστημένος απ' όλους».

Αν θα γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση;
«Δεν σας έχω πει ποτέ για μεταγραφές. Ούτε και τώρα θα πω», είπε χαμογελώντας ο Δέλλας, για να υπογραμμίσει: «Ο κ. Μιλοβάνοβιτς ασχολείται με τα μεταγραφικά».

Τι να περιμένει ο κόσμος από την ΑΕΚ;
«Πάντα θα ψάχνουμε το καλύτερο. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν και μέσα από τη δουλειά των παιδιών θα προσπαθούμε για κάτι καλύτερο. Κατά πόσο ο κόσμος είναι ευχαριστημένος θα το δείχνει με το χειροκρότημά του. Αυτό είναι το ζητούμενο για μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x