Βόλεϊ

«Ευχαριστούμε για το δώρο την Ελλάδα»!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν του Κατάρ Ρομπέρτο Πιάτσα, που ουσιαστικά άσκησε κριτική στον Σωτήρη Δρίκο

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Ρομπέρτο Πιάτσα, έτσι όπως τον συνηθίσαμε στην θητεία του με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα της Volleyleague. Ο Ιταλός προπονητής μετά την μεγάλη νίκη του Κατάρ επί της Ελλάδας με 3-0 για το Παγκόσμιο Λιγκ είπε: «Ευχαριστούμε για το δώρο. Η ελληνική ομάδα μας έκανε ένα μεγάλο δώρο σήμερα. Έκαναν πολλά λάθη ειδικά στο σερβίς τα οποία τα εκμεταλλευτήκαμε. Το κλειδί για μένα ήταν ότι η Ελλάδα νόμιζε ότι είναι καλύτερη ομάδα από εμάς και σήμερα θεωρώ ότι πίστευαν ότι θα μπουν στο γήπεδο και θα διαλύσουν το Κατάρ. Όχι. Πρέπει να σεβαστείς τον αντίπαλο σου και δεν γίνεται να είσαι αγχωμένος απέναντι στο Κατάρ. Μπορεί να είσαι καλύτερος στα χαρτιά αλλά πρέπει να το αποδείξεις και στο γήπεδο. Επίσης δεν κατάλαβα γιατί ξεκίνησαν με τον Τερζή και όχι με τον Στιβαχτή που χθες έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Διαβάσαμε πιστεύω καταπληκτικά το παιχνίδι της Ελλάδας και το 17-1 στα μπλοκ το αποδεικνύει».

Από την άλλη πλευρά ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος σχολίασε: «Η ήττα μας στεναχωρεί όλους. Αλλά στη ζωή υπάρχουν και δεδομένα και δεν μπορούμε να μην τα βλέπουμε. Το Κατάρ ήταν πολύ καλύτερο και εμείς εξαντλήσαμε όλες τις δυνατότητες να κάνουμε κάτι. Τώρα αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές για την προσπάθεια που έχουν κάνει, αυτή η άσχημη ήττα δίνει υπόσταση στις νίκες που κάναμε, ακόμα και στην Ελλάδα που η νίκη είναι μικρή και η ήττα μεγάλη. Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν και είμαι σίγουρος ότι αύριο απέναντι στη Σλοβενία θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x