Τεχνολογία

Έχασε στο Call of Duty και έστειλε SWAT δυνάμεις στον αντίπαλο παίκτη!

Φαίνεται πως η απώλεια μίας on-line μάχης εξόργισε σε υπερθετικό βαθμό ένα παίκτη του Call Of Duty, με αποτέλεσμα να φέρει 60 άτομα της ομάδας SWAT στο σπίτι του αντιπάλου του(!).

Φαίνεται πως η απώλεια μίας on-line μάχης εξόργισε σε υπερθετικό βαθμό ένα παίκτη του Call Of Duty, με αποτέλεσμα να φέρει -ύστερα από τηλεφώνημα του ίδιου- 60 άτομα της ομάδας SWAT στο σπίτι του αντιπάλου του(!).

Η επικίνδυνη φάρσα έλαβε χώρα στο Long Island της Νέας Υόρκης, όπου και οι οπλισμένοι αστυνομικοί πλησίασαν το σπίτι του 17χρονου Rafael Castillo.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο καλών -του οποίου η ταυτότητα δεν έχει προσδιοριστεί- για να εκδικηθεί τον Castillo (επειδή τον νίκησε) κάλεσε τις τοπικές αρχές και δήλωσε πως ο 17χρονος δολοφόνησε την μητέρα και τον αδελφό του, ενώ σχεδίαζε να σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους.

Ωστόσο, ο Rafael Castillo δεν είχε αντιληφθεί τι συμβαίνει έξω από το σπίτι του μιας και εξακολουθούσε να διασκεδάζει αμέριμνος με τα headsets στα αυτιά του, μέχρι που οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο δωμάτιο του.

Πέρα λοιπόν από την τρομάρα που πήρε ο πιτσιρικάς gamer, το περιστατικό προκάλεσε κυκλοφοριακά προβλήματα στην περιοχή, ενώ είχε και οικονομικό αντίκτυπο για τις αρχές.

Και μη χειρότερα λοιπόν…

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x