Stoiximan Super League

«Έχει βελτιωθεί ο Αμπέντ»

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός περιμένει τις εξελίξεις για την υπόθεση του Μεχντί Αμπέντ, ο προπονητής της Νιούκαστλ τονίζει ότι θεωρεί σωστό να του δώσει μία ευκαιρία.

Μετά την παραμονή του Γκόρντον Σίλντνενφελντ, έστω και με τη μορφή δανεισμού, ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί να γίνει το ίδιο και στην υπόθεση του Μεχντί Αμπέντ.

Ο Αλγερινός χαφ επιθυμεί να συνεχίσει στο «τριφύλλι», την ώρα που στη Νιούκαστλ δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν τον υπολογίζουν για την επόμενη σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Άλαν Πάρντιου δήλωσε ότι θέλει να δώσει μία ευκαιρία στον παίκτη, ο οποίος βλέπει ότι έχει βελτιωθεί και περίμενε να τον δει στο χθεσινό φιλικό με την Όλνταμ.

«Ο Μεχντί τα πήγε πολύ καλά στον Παναθηναϊκό και θεωρώ ότι είναι δίκαιο να τον κοιτάξω. Μπορεί να μην τον είδα σε αρκετά ματς να παίζει για εκείνους, αλλά φαίνεται ότι έχει βελτιωθεί. Είναι πιο ισχυρός ως προσωπικότητα. Είναι πιο έμπειρος και ήθελα να τον δω με την Όλνταμ», τόνισε ο Βρετανός προπονητής.

Μάλιστα, σε αυτό το παιχνίδι ο 53χρονος κόουτς ως βασικό τον 22χρονο παίκτη και στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλός, αλλά στο δεύτερο η καλύτερή του στιγμή ήταν σε μία εκτέλεση φάουλ στο 51ο λεπτό.

Το γεγονός ότι ο Αμπέντ είχε καλή παρουσία δεν σημαίνει ότι θα παραμείνει στις «καρακάξες», με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει να ελπίζει ότι θα καταφέρει να τον κρατήσει.

*** Κλιμάκιο της UEFA έλεγξε εξονυχιστικά όλους τους χώρους του γηπέδου της Λεωφόρου, ώστε να αποφασιστεί αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να δώσει εκεί τα παιχνίδια του για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι «πράσινοι» ευελπιστούν ότι θα πάρουν το «Ο.Κ.» για τη χρησιμοποίηση του «Απόστολος Νικολαΐδης», με τους ανθρώπους της UEFA να πηγαίνουν σήμερα στο ΟΑΚΑ, το οποίο έχει δηλωθεί ως δεύτερη έδρα για τα ευρωπαϊκά ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x