Αγγλία

Έχει ντέρμπι στο «Άνφιλντ»

Η αναμέτρηση Λίβερπουλ-Άρσεναλ τη Κυριακή (21/12) δεσπόζει στη 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Εκτός έδρας από τη Στόουκ δοκιμάζεται η πρωτοπόρος Τσέλσι, εντός με την Κρίσταλ Πάλας η Μάντσεστερ Σίτι.

Στην… σκιά του ντέρμπι Λίβερπουλ-Άρσεναλ θα διεξαχθεί η 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Μπορεί οι δύο ομάδες να απέχουν 18 και 13 βαθμούς αντίστοιχα από την κορυφή, αλλά δεν παύει μία αναμέτρησή τους να κεντρίζει το ενδιαφέρον, στη προσπάθεια που κάνουν να αναρριχηθούν στη βαθμολογία. Οι «κόκκινοι», μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ με νίκη επί της Μπόρνμουθ (3-1) θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα μπροστά στο κοινό τους.

Στην προσπάθειά τους αυτή δεν θα έχουν διαθέσιμους τους τραυματισμούς Στάριτζ, Τζόνσον, Φλάναγκαν και τον τιμωρημένο Μπαλοτέλι. Από πλευράς «κανονιέρηδων» που θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες μετά την επιβλητική επί της Νιούκαστλ στο «Emirate’s», δεν υπολογίζονται οι Εζίλ, Αρτέτα, Ράμσεϊ, Ουίλσιρ, Ουόλκοτ, Κοσιελνί και Ροζίτσκι. Η αναμέτρηση του «Άνφιλντ» θα διεξαχθεί τη Κυριακή και θα αρχίσει στις 18:00.

Επικίνδυνη εκτός έδρας δοκιμασία στο «Μπριτάνια» με τη Στόουκ περιλαμβάνει το πρόγραμμα για την πρωτοπόρο Τσέλσι, που θέλει νίκη στο ματς της Δευτέρας για να διατηρήσει ή να αυξήσει το +3 από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» αντιμετωπίζουν στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής την Κρίσταλ Πάλας στο «Etihad», έχοντας θεωρητικά εύκολο έργο.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχωρίζει η εκτός έδρας αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» θα ψάξουν την έβδομη συνεχόμενη νίκη τους, ευελπιστώντας σε «στραβοπάτημα» της Τσέλσι, ώστε να μειωθεί και άλλο η διαφορά του -8 από τη πρώτη θέση. Την ίδια ώρα, η Τότεναμ υποδέχεται τη Μπέρνλι και η Σαουθάμπτον φιλοξενεί την Έβερτον, ενώ τη Κυριακή θα διεξαχθεί το γειτονικό ντέρμπι «μίσους» ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Σάντερλαντ.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου

Μάντσεστερ Σίτι-Κρίσταλ Πάλας (14:45)
Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (17:00)
Χαλ-Σουόνσι
ΚΠΡ-Γουέστ Μπρομ
Σαουθάμπτον-Έβερτον
Τότεναμ-Μπέρνλι
Γουέστ Χαμ-Λέστερ

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου

Νιούκαστλ-Σάντερλαντ (15:30)
Λίβερπουλ-Άρσεναλ (18:00)

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

Στόουκ-Τσέλσι (22:00)

Η επόμενη (18η ) αγωνιστική

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Τσέλσι-Γουέστ Χαμ (14:45)
Μπέρνλι-Λίβερπουλ (17:00)
Κρίσταλ Πάλας-Σαουθάμπτον
Έβερτον-Στόουκ
Λέτστερ-Τότεναμ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ
Σάντερλαντ-Χαλ
Σουόνσι-Άστον Βίλα
Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Σίτι
Άρσεανλ-ΚΠΡ

Επιμέλεια: Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x